Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Novák Katalin is megrendülve értesült a halálos M1-es tömegbalesetről

Fotó: Kiégett és sérült gépjárművek az M1-es autópályán Herceghalomnál, ahol öt kamion és 37 autó ütközött össze, mindkét irányban lezárták az autópályát 2023. március 11-én. A balesetben érintett öt kamion és 37 személygépkocsi közül 19 jármű kiégett, és összesen 26 ember sérült meg. Közülük hatan életveszélyesen, heten pedig súlyosan sérültek. MTI/Lakatos Péter
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Novák Katalin köztársasági elnök is megrendülve értesült az M1-esen történt tömegszerencsétlenség híréről, melynek már halálos áldozata is van.

Rögtön tudni lehetett, hogy nagy a gond, rengeteg jármű futott egymásnak az M1-es autópályán szombaton. Sorra égtek ki az autók, ami miatt még gyorsabban kellett cselekedni, majd nem sokkal később megérkeztek a mentőegységek.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Megrázó felvételek láttak napvilágot a helyszínről, ahol egy holttestet találtak az egyik kiégett autóroncs alatt. Megtudhattuk, hogy sok gyerek is megsérült, és sajnálatos módon súlyos sérültek is vannak közöttük.

Egyelőre nem ismert, hogy a súlyos sérültek milyen állapotban vannak, illetve milyen sérüléseket szenvedtek. Novák Katalin köztársasági elnök megrendülve értesült a történtekről, majd kiderült, halálos áldozata is van a szerencsétlenségnek.

„Megrendülve értesültem az M1-es autópályán történt tömegszerencsétlenség híréről. A sérülteknek mielőbbi felépülést, a mentésre érkező erőknek pedig kitartást kívánok!” – írta a posztjában a köztársasági elnök.