Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,77 Ft
Euró
397,54 Ft
Font
470,44 Ft
Bitcoin
63,876 $

Lukaku nem akar visszatérni a Chelsea-hez

Hiába a nagy visszatérés, Romelu Lukaku hamar kölcsönbe került, és már nem is akar visszatérni Londonba.

...svg content...Fotó: 2023. EPA/MATTEO BAZZI
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A még mindig csak 29 esztendős csatár először 2011 és 2014 között futballozott a Chelsea színeiben, de csak kevés lehetőséget kapott. Később még a Manchester United is leigazolta, majd az Interhez került, ahol nagyon jól érezte magát.

Váratlanul 2021-ben visszatér Londonba, nem kis összegért cserébe. Ugyanakkor érezni lehetett, hogy ennek nem lesz jó vége, mert a belga csatárnak messze nem fekszik a Premier League gyors tempója, ellenben a Seria A-val. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

2022-ben újra az Interben futballozott, mivel nem ment neki a játék Londonban, és rengeteg kritikát kapott. Alig várta, hogy visszatérjen Milánóba, ami jelenleg is az otthona, és úgy hírlik, nem tervez a Chelsea-vel.

Lukaku új klubot kereshet magának

A Fichajes a 90min-re hivatkozva azt írja, Lukaku valóban nem akar visszatérni a londoni klubhoz a következő szezonban, és az a célja, hogy új csapatot találjon magának. Miután a Chelsea sem tervez vele, valószínűleg nem lesz gond az újabb szétválással.

A Chelsea rengeteg pénzt költött el a keret megerősítésére, és Lukakunak egyszerűen már nincs helye a kezdőben. A belga helyzete nem egyszerű, mert az Inter sem érdeklődik a szerződtetése iránt, noha nemrég még ünnepelt sztár volt Olaszországban.

Az olaszok Marcus Thuramot igazolnák le, akinek lejáróban van a szerződée a Borussia Mönchengladbachnál, így nyáron szabadon igazolhatóvá válik. Lukaku azonban mégis visszatérhet Londonba, egy házzal arrébb a Tottenham-hoz, ahol csatárt keresnek, különösen akkor, ha Kane távozik.

12 évesek megpofozták, a földre térdeltették, majd ellopták egy kisfiú focilabdáját Kispesten

A gyermek azt hitte, játszani szeretnének vele, ám kiderült, bántalmazás céljával közelítették meg a focipályán.