Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,44 Ft
Euró
394,85 Ft
Font
462,13 Ft
Bitcoin
62,453 $

Luis Enrique: „meg kell tanulnunk Mbappé nélkül élni”

A PSG edzője már most elkezdett készülni arra az időszakra, amikor Mbappé már nem lesz velük.

MTI/EPA/TERESA SUAREZ
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az már régóta nem titok, hogy Kylian Mbappé a szezon végén távozik a párizsi csapattól, ám azt egyelőre még nem árulta el, hogy hol folytatja pályafutását – még ha szinte minden szál is a Real Madrid felé mutat. Mindenesetre Luis Enrique már az Mbappé-éra utáni időszakra készül.

Mindez a pályán is látszik, hiszen a tréner a Rennes elleni, döntetlennel végződő bajnokin már a 65. percben lecserélte Mbappét, ami látszólag nem volt ínyére a világbajnoknak. A mérkőzés után Luis Enrique megfogalmazta döntésének okát, méghozzá meglehetősen éles hangnemben. Soron kívül Változékony időnk lesz szerdán, néhol jégdara és hózápor is lehet

„Előbb vagy utóbb meg kell szoknunk, hogy Kylian nélkül játszunk. Amikor akarom, akkor játszatni fogom, amikor nem, akkor viszont nem” – idézte az edző szavait az ESPN. Luis Enrique most először beszélt sztárjátékosuk távozásáról, ugyanakkor leszögezte, hogy a játékos végleges döntéséig magában tartja véleményét.

„Megpróbálom lezárni ezt a témát. Az érintett felek még nem mondtak semmit nyilvánosan. Amikor mindkét fél döntése biztossá válik, akkor én is elmondom a véleményemet” – mondta korábban a PSG trénere, aki számára vélhetően most a Bajnokok Ligája a legfontosabb.

A PSG a hétvégi döntetlen ellenére magabiztosan vezeti a francia bajnokságot, a kupában is ott vannak a legjobb nyolc között, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első felvonását pedig megnyerték hazai pályán a Real Sociedad ellen. A kétgólos előny ellenére ugyanakkor egészen biztosan kemény 90 perc vár rájuk Spanyolországban.