Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,95 Ft
Euró
392,45 Ft
Font
459,48 Ft
Bitcoin
62,994 $

Nem is lehetett volna szebb Lisztes Krisztián születésnapja (videó)

A 18. születésnapját ünneplő Lisztes Krisztián is lőtt egy gólt a szombati mérkőzésen.

Fotó: MTI/Illyés Tibor
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Ferencváros szombaton hazai pályán 3-0-ra legyőzte a Kisvárdát, ezzel pedig bezsebelték történetük 34. bajnoki címét. A mérkőzés több szempontból is izgalmas volt, hiszen Pászka Lóránd megszerezte élete első Fradi-gólját, miközben a szülinapos Lisztes Krisztián is a hálóba talált.

A Magyar Nemzet jelentése szerint a mérkőzés után a Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov megosztotta, hiába a győzelem, pénteken nem volt idejük megünnepelni a bajnoki címet: Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

„Helyette maximálisan készültünk a mérkőzésre, szerettünk volna bajnokhoz méltó teljesítményt nyújtani itthon a szurkolóink előtt. Jó játékra és a szurkolók kiszolgálásra készültünk, úgy gondolom, ez sikerült. A Kisvárda harcos, jó és kontrában erős csapat. Az első félidőben kompaktak voltunk, a szünet utáni változtatások pedig hozzásegítettek minket a győzelemhez.”

Lisztes Krisztiánnak pedig remek napja volt, hiszen 18. születésnapját egy gyönyörű góllal ünnepelhette. Ennek kapcsán úgy nyilatkozott:

„Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen meccseket tudok produkálni, remélem, hogy ez még sokáig tart. A szurkolók megint kitettek magukért, fel is köszöntöttek, nagyon megható pillanat volt ez is. Ennél jobb szülinapot el sem tudtam volna képzelni. Úgy érzem, magabiztos vagyok, így amikor odakerül hozzám a labda, be tudom rúgni a helyzeteimet, nem ijedek meg. De nyilván szerencse is van benne. A mai gólomban is volt némi szerencse, mert éppen odapördült elém a labda. De nagyon sokat dolgoztam a Fradiban és Soroksáron is, és úgy érzem, most érett be a munka gyümölcse. Nagyon boldog vagyok, hogy ez még a bajnokság vége előtt megtörtént.”

Ha kíváncsi vagy Pászka Lóránd és Lisztes Krisztián góljaira, az alábbi videóban megtekintheted:

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.

Fél nap alatt elfogták a budapesti Louis Vuitton üzlet tolvajait

A budapesti rendőrök mindössze 12 óra alatt azonosították a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit.