Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,79 Ft
Euró
393,19 Ft
Font
460,52 Ft
Bitcoin
62,772 $

Lisztes Krisztián büszke fiára, aki az Újpest ellen is eredményes volt

A mindössze 17 éves játékos ismét betalált a bajnokságban.

Budapest, 2023. május 1. A gólszerzõ ferencvárosi Lisztes Krisztiánnak (b2) gratulálnak csapattársai, balról Amer Gojak a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Újpest FC - Ferencvárosi TC mérkõzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2023. május 1-jén. MTI/Illyés Tibor
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Lisztes ezúttal az Újpest elleni derbin volt eredményes, a Ferencváros ifjú tehetsége öt mérkőzés alatt négy találatot szerzett az OTP Bank Ligában, góljai kulcsfontosságúak voltak csapatának.

A Fehérvár ellen duplázott, amivel a Fradi megfordította a meccset, a Vasas ellen győztes gólt lőtt, az újpesti összecsapáson pedig bebiztosította az FTC győzelmét Lisztes, akiről édesapja is elismerően nyilatkozott a Fradi TV-nek. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Elmondta, nagyon örül, hogy fia él a lehetőséggel, és nem csupán a góljai miatt, hanem azért is, mert rengeteg munkát fektetett abba, hogy így teljesítsen. „Azzal a hozzáállással és azzal az energiával, amivel beszállt a mérkőzésbe, azt tényleg jó volt nézni” – mondta.

„Nyilván egy ilyen közönség előtt ez a bizonyítási vágy, ez a drukk van bennem, hogy bizonyítsam az edzőnek mind a szurkolóknak, hogy itt a helyem” – mondta a fiatal játékos.

Ifj. Lisztes Krisztián hozzátette, hogy a cél természetesen az, hogy a Ferencváros minden hátralévő mérkőzését megnyerje, és ezzel ismét elhódítsa a bajnoki címet. Az FTC jelenleg kilenc ponttal vezet a Kecskemét előtt.