Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,21 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
66,631 $

Lionel Messinek egyik pillanatról a másikra kellett újjáépítenie az életét

Az argentin klasszis úgy tervezte, hogy Barcelonában marad, ám az élet másképp hozta.

MTI/EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Lionel Messi 2021-ben könnyek között búcsúzott a katalán klubtól, amellyel az azt megelőző két évtizedben mindent többször is megnyert, amit csak lehetett. Az argentin klasszis kényszerű okokból távozott, a Barcelona ugyanis pénzügyi problémákkal küzdött, ami miatt nem tudták megtartani legnagyobb sztárjukat.

Messi számára ezt követően a PSG ajánlott szerződést, ám a Bajnokok Ligáját hajszoló klubnál nem úgy sikerültek a dolgok, ahogy azt eltervezték, ezért Messi mindössze két szezont követően az MLS-be szerződött. Az Inter Miami már inkább egyfajta levezetés számára, legalábbis klubszinten, hiszen a válogatottban sikert-sikerre halmoz, a Copa America után a világbajnokságot is megnyerte a nemzeti csapattal. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Most egy podcast-beszélgetésben tekintett vissza az elmúlt évek nehézségeire, a Big Time mikrofonja előtt megnyíló Messi elárulta, hogy egyáltalán nem volt felkészülve a Barcelonától való távozásra: „Nehéz volt a váltás, úgy terveztem, hogy Barcelonában maradok. Minden nagyon gyorsan történt, nem számítottam rá, és egyik napról a másikra kellett újjáépítenem az életemet” – idézte Messit a goal.com.

„Nem volt egyszerű akkor sem, amikor megérkeztem a Barcelonához. Még gyerek voltam, alkalmazkodnom kellett egy új országhoz, új emberekhez. De úgy gondoltam, hogy itt azt tehetem, amit szeretnék, ráadásul egy olyan nagyszerű csapatban, mint a Barca” – tette hozzá.

„Ez az időszak lenyűgöző volt, és nagyon élveztem. Barcelonában pedig mindig nagyon jól bántak velem, amiért hálás vagyok” – mondta Messi, akit tavaly ismét szóba hoztak a katalán csapattal és sokáig úgy tűnt, hogy visszatérhet sikerei színhelyére, ám végül az amerikai liga mellett döntött, többek között azért is, mert ott kisebb nyomást helyeznek rá.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.