Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,95 Ft
Euró
392,45 Ft
Font
459,48 Ft
Bitcoin
62,994 $

Lionel Messi már tudja, mikor fog visszavonulni

Azonban ezt nem dátumhoz köti, mindinkább a pályán mutatott teljesítménytől teszi függővé.

MTI/EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az argentin klasszist a Big Time podcast műsorában kérdezték a visszavonulásáról, Messi pedig elárulta, hogy mikor tervezi szögre akasztani a stoplist: „Abban a pillanatban, amikor tudom, hogy nem teljesítek megfelelően, hogy nem élvezem a játékot, hogy nem vagyok a csapattársaim segítségére” – idézte az ESPN.

„Nagyon önkritikus vagyok. Tudom, mikor játszom jól, mikor rosszul. És amikor úgy érzem, hogy itt az ideje megtenni az utolsó lépést, akkor megteszem, anélkül, hogy a koromra gondolnék. De míg jól érzem magam a pályán, megpróbálom folytatni, mert ez az, amit igazán szeretek és tudok csinálni” – tette hozzá. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Messi a világbajnoki diadalra is visszatekintett, illetve a válogatottság kapcsán elmondta, hogy amennyiben Katarban nem nyerték volna meg a vb-címet, úgy vélhetően már lemondta volna a válogatottságot:

„Szerencsés voltam a sportban, mindent elérhettem a pályafutásom során, megvalósítottam az álmaimat, és az az igazság, hogy ennél többet nem is kívánhatnék mind szakmai, úgy emberi szinten. Próbálom élvezni mindazt, amit Isten eddig adott nekem.”

Azt ugyanakkor még nem döntötte el, mit fog csinálni, ha egyszer abbahagyja a futballt: „Az az igazság, hogy még nem gondolkodtam ezen. Igyekszem megélni a mindennapokat, a pillanatokat, anélkül, hogy arra gondolnék, mi lesz utána. Egyelőre még élvezem, amit most csinálok, ám amikor eljön az idő, biztosan megtalálom azt az új szerepkört, amiben kiteljesedhetek.”

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.

Fél nap alatt elfogták a budapesti Louis Vuitton üzlet tolvajait

A budapesti rendőrök mindössze 12 óra alatt azonosították a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit.