Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,34 Ft
Euró
392,94 Ft
Font
459,04 Ft
Bitcoin
61,485 $

Gyúrás közben készült videó Messiről

Lionel Messit ritkán látni ilyen körülmények között, nem sok felvétel készül róla, de ugyanúgy edzésben van, mint bármelyik profi.

Fotó: EPA/JUAN IGNACIO RONCORONI
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Lionel Messi a valaha volt egyik legjobb, ha nem a legjobb futballista. Az Aranylabdákat illetően biztosan az élen jár, de ez nem minden, miközben olyan nevek vannak a listán, mint Maradona és Pelé.

A két nagy legenda már nem lehet közöttünk, az argentin ideje korán hunyt el, és a mai napig nem tiszta, hogy mi történt. Akárcsak anno Michael Jackson halála, ez is örök kérdőjel lehet, de bármi is legyen a végeredmény, a helyzet nem fog változni. Soron kívül Áder János elárulta, Orbán Viktor soha nem befolyásolta a döntését kegyelmi ügyben

Messi is nagyon sokra tartotta Maradónát és Pelét, akikkel találkozhatott is. Sőt, rövid ideig Maradona a klasszis edzője is volt a válogatottnál, amivel a hazaiak legnagyobb álma teljesülhetett.

Szép lett volna, ha Maradona irányításával ér fel újra a csúcsra a válogatott, és ez is volt a cél. A keret alkalmas volt rá, ám a dolgok nem alakultak ideálisan, Maradona talán több időt is kaphatott volna.

Messi egy ideje már Amerikában játszik, most viszont szünetel a széria. Ennek ellenére nem megy kölcsönbe a legenda, de folytatja a kondis edzéseket, végre már ilyen felvételek is napvilágot látnak, nemcsak Ronaldóról.

Kiderült, hogyan érezheti magát a lemondása után Novák Katalin, aki üstökösként térhet vissza

Novák Katalin kiváló köztársasági elnök volt, de egy kegyelmi ügy megváltoztatta a karrierjét, ami azonban közel sem ért véget.