Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Lionel Messi visszatért, óriásit játszott az Inter Miami meccsén

Lionel Messi ugyan nem szerzett gólt az Inter Miami meccsén az MLS nyitányán, nélküle aligha nyert volna a csapat.

Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ideje az Inter Miami messze nem hozta azt, amit elvártak volna a szurkolók, különösen azok után, hogy Suarez is csatlakozott a kerethez. Papíron messze a legerősebb keret az övék, viszont a felkészülés nem ment simán. Sőt, botrány is lett az egyik mérkőzésből, amin az argentin világbajnok legenda nem lépett pályára.

Később rendeződött az ügy, míg legutóbb már a Real Salt Lake ellen volt jelenésük az MLS nyitányán, és nem akartak csalódást okozni. Kiemelten fontos volt az Inter Miami számára, hogy jól kezdje a szezont, és Messi szintén ott volt a kezdőben. Egyértelműen a legjobb játékosa volt az eseménynek, mindkét gólból kivette a részét. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Érdemes megnézni a róla készült összefoglaló videót, szó szerint ficánkolt a meccsen, és a gólpassza mellett majdnem rúgott egy hatalmas szabadrúgásgólt is. Minden veszélyes helyzet tőle indult, és a 83. percben szerzett találatból szintén kivette a részét, míg a 39. percben Taylornak ő adta a gólpasszt.

Ez már valóban az a Messi volt, akit látni szeretnének a szurkolók, és hiába nem volt gólja, a meccs embereként büszke lehet erre a teljesítményre. A jó kezdés pedig lendületet adhat az Inter Miaminak, aminek nem lehet más célja, mint az, hogy minden lehetséges trófeát begyűjtsön Messiékkel.

Az Inter Miami játékosai nem pihenhetnek sokat, hamarosan egy igazi csúcsrangadó vár rájuk Los Angelesben, ugyanis David Beckham korábbi klubja, az LA Galaxy ellen fognak játszani, ami így a Miami résztulajdonosának is különleges lesz. Magyar idő szerint február 26-án hajnali 2 óra 30 perckor kezdődik a mérkőzés az MLS-ben.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.