Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

Ebben a rendkívül vonzó ruhában bulizott Messi felesége Miamiban

Lionel Messi és felesége nagyon jól érzik magukat Miamiban, időről időre bulizni mennek az éjszakában, így tették ezt legutóbb is.

...svg content...Fotó: Lionel Messi, az Inter Miami játékosa az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) új idényének első, Inter Miami-Real Salt Lake mérkőzésén a floridai Fort Lauderdale-ben 2024. február 21-én. MTI/EPA/Cristobal Herrera Ulashkevich
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Nyilván ez nem úgy néz ki, mint az emberek többségénél, mert Messi saját testőrt foglalkoztak, aki még a pálya szélén is ott van a mérkőzések alatt. Külön engedélyt kapott erre, hogy pillanatok alatt be tudjon rohanni a pályára, ha valaki megközelítené az argentin legendát a lelátóról berohanva.

Nem egy példa volt már erre, és néha egészen fiatalokat kell megállítania a kiképzett testőrnek, aki azóta vigyáz Messire, hogy az argentin legenda áttette a székhelyét Miamiba. Folyamatos ébernek kell lennie, ráadásul Miami nem a biztonságáról híres, pláne éjszaka, így ez egy igencsak komoly munka. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Sok szabadideje valószínűleg nincs a testőrnek, cserébe busásan megfizethetik. Nem hibázhat, mert annak súlyos ára lehet, eddig nem hallottunk arról, hogy érkezett volna panasz a munkájára. Messi legutóbb egy nagy bulin járt a kedvesével, és fotók is készültek róluk, mindketten trendin öltöztek fel.

Messi felesége az elegánsabb vonalat képviselte, meg Leo szokásához híven egy nagyon laza sportos viseletet választott. Általában megelégszik egy pólóval, hozzá egy egyszerűbb nadrággal és egy sportcipővel. Suarez szintén ott volt a bulin a szerelmével, akik nagyon jó barátai Messiéknek.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.