Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,25 Ft
Euró
388,20 Ft
Font
456,38 Ft
Bitcoin
67,433 $

Hihetetlen, mikre képes a labdával ez a gyönyörű lány (videó)

Lia Lewis Gribius még mindig csak 26 éves, és olyan szinten bánik a labdával, ahogyan a legtöbb férfi soha nem fog tudni.

...svg content...Fotó: Instagram/Lia Lewis Gribius
Cool

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Lia Lewis 1997-ben látta meg a napvilágot, így hamarosan a 27. születésnapját ünnepelheti. Akkor még senki nem gondolta volna, hogy egy nap a lányból igazi labdazsonglőr lesz, ráadásul világszintű, és a csodájára fognak járni az emberek.

A Londonban született fiatal lányból kész nő lett, bár senki nem mondaná meg róla, hogy 26 éves. Sokkal inkább tűnik egy 21 éves fiatalnak, aki ugyanaz a szerény karakter, mint régen, hiába nyerte meg a világbajnokságot. Egészen elképesztő dolgokra képes a labdával, és ebben a legkisebb túlzás sincs. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Mindez, ha nem lenne elég, egy olyan szépségről beszélünk, akiért olvadoznak a férfiak, és rengetegen követik a közösségi médiában. Az irigyekből sincs kevés, bár összességében pozitív légkör veszi körbe, ami megnyugtató, mert valóban megérdemli azt a fajta ismertséget, amiben fürdőzhet.

Nehéz szavakat találni arra, hogy milyen trükköket tud, mintha csak tapadna hozzá a labda. Ha valakit, őt érdemes követni, szenzációs a technikája, és sokakat motivál, már a puszta megjelenésével is. Milliók negyed ennyire szeretnének tudni bánni a labdával, és akkor lehetséges, keveset mondtunk.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.