Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Közleményt adott ki klubja a lélegeztetőgépre került svéd válogatott labdarúgóról

Kristoffer Olsson otthonában lett rosszul, azóta kórházban ápolják.

Glasgow, 2021. június 29. A svéd Kristoffer Olsson (j) és az ukrán Mikola Saparenko a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntõjének Svédország - Ukrajna mérkõzésén a glasgow-i Hampden Park stadionban 2021. június 29-én. MTI/EPA/Robert Perry
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az Arsenal egykori, és a Midtjylland jelenlegi középpályása, Kristoffer Olsson otthonában esett össze, elvesztette az eszméletét. A labdarúgót az esetet követően az aarhusi kórházba szállították, ahol lélegeztetőgépre került, Olsson azóta sem tért magához – írta meg klubja, eloszlatva az időközben egyre aggasztóbb híreszteléseket.

Az orvosok első diagnózisa alapján agyi rendellenesség okozhatta a rosszullétet, azonban ennél pontosabbat eddig még nem tudtak mondani. Az ugyanakkor biztos, hogy nem idegenkezűség áll a háttérben, az Olssont ápoló orvosi stáb pedig folyamatosan azon dolgozik, hogy a kezelések hatására javulás álljon be az állapotában. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

A 47-szeres válogatott középpályás kapcsán klubja azt is közölte, hogy „Dánia vezető orvosszakértői specialistái jelenleg is keményen dolgoznak a diagnózis felállításán és a megfelelő kezelés megkezdésén.” Mint megírták, családja is Olsson mellett van a kórházban.

„Az FC Midtjyllandnál természetesen mindenkit mélyen érint Kristoffer váratlan betegsége, gondolataink és teljes támogatásunk Kristoffer és családja felé irányul” – közölték, hozzátéve, hogy amint változás áll be Olsson állapotában, úgy tájékoztatni fogják a nyilvánosságot.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.

Eljött a nagy nap, élőben adja a tv a Barcelona-PSG meccset

A Bajnokok Ligája negyeddöntőinek visszavágója következik, amiket élőben közvetít a televízió, melyekre milliók kíváncsiak, szerte a világon.