Dollár
419,19 Ft
Euró
406,17 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
18,975 $

Lecsaptak a zuglói rendőrök a dílerekre, több mint 12 millió értékű drog került elő

not image

A T-800-as

2021. január 16. - 07:03

A nyomozók a kutatás során több mint 12 millió forint értékben foglaltak le kábítószereket, melynek egy részét szó szerint piacra dobták a feltételezett dílerek.

A nyomozók a kutatás során több mint 12 millió forint értékben foglaltak le kábítószereket, melynek egy részét szó szerint piacra dobták a feltételezett dílerek.

Soron kívül Zelenszkij megerősítette: Ukrajna légvédelmi rakétákat kapott az Egyesült Államoktól

A rendőrség közleménye szerint egy fővárosi férfi és egy heves megyei nő ellen indítottak eljárást kábítószer-kereskedelem büntette megalapozott gyanúja miatt. Január 13-án először a nő vidéki otthonában tartottak házkutatást, ami sikeresnek bizonyult.

Ezen kutatás során 800 ezer forintot foglaltak le, amiről megalapozottan feltehető, hogy bűncselekményből származik. A 41 éves B. Ágnest, és társát, a 46 éves V. Imrét az asszony munkahelyén fogták el.

Négy budapesti rendőr is jutalmat kapott egy életmentés miatt

A zuglói rendőrök egy VI. kerületi piac kifőzdéjében csaptak le rájuk. Az ott tartott kutatásnál kis tasakokba kiporciózott, kábítószergyanús növényi törmeléket, fehér port, illetve tablettákat találtak és foglaltak le.

A kábítószer mellett közel két kilogramm, az eddig rendelkezésre álló adatok szerint kábítószert tartalmazó süteményt is találtak. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a párt előállították, majd gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A lefoglalt kábítószergyanús anyagokat szakértők vizsgálják.