Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,14 Ft
Euró
395,41 Ft
Font
462,64 Ft
Bitcoin
62,592 $

A világ összes helyzete maradt ki az AS Roma meccsén, hihetetlen jelenetek (videó)

Az összefoglaló videóban annyi helyzetet láthatunk az AS Roma meccséről a Lecce ellen, hogy a világ hét csodája közé sorolhatnánk az eseményt, mert végül egyetlen egy gól sem született.

Fotó: EPA/LEZZI
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Inter magabiztosan, 79 ponttal a neve mellett vezeti a bajnokságot az AC Milan előtt, akik 30 forduló alatt 65 pontot gyűjtöttek. Mondhatni légüres térben vannak, mert a Juventus csak 59 pontos, így tőlük nemigen kell tartaniuk, addig a bajnoki cím gyakorlatilag eldőlt, az Inter innen már aligha kaphat ki.

Ugyanakkor mögöttük még izgalmas lehet a játék, különösen a Bajnokok Ligája szereplésért zajló csatában. A Bologna nagy idényt fut, ott vannak a 4. helyen 57 ponttal, csak 2 egységgel számolnak kevesebbet a Juventushoz képest. Az AS Roma azonban a legutóbbi döntetlenjükkel teret veszített, 52 ponttal állnak az 5. helyen. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

A Lecc otthonában léptek pályára, és egy olyan mérkőzést láthattunk, ami akár gólrekordot is hozhatott volna, annyi helyzet maradt ki. A Lecce előtt is adott volt a lehetőség a gálázásra, nagy helyzeteket hagytak ki, már senki sem akarta elhinni, hogy minden labda elkerülte a kaput. Érdemes megnézni az összefoglaló videót, ritkán látni ennyi kihagyott helyzetet 90 perc alatt.