Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Mbappé „nem fog elbújni” a PSG Barcelona elleni mérkőzésén

A francia klasszisnak ez lehet az utolsó esélye arra, hogy megnyerje a francia klubbal a bajnokságot.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/EFE/Juan Herrero
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Sajtóértesülések szerint Kylian Mbappé közölte, hogy „nem fog elbújni”, miközben a Paris Saint-Germain arra készül, hogy a héten a Barcelonát fogadja a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. Noha a 25 éves Mbappé 13 trófeát nyert a PSG-vel, köztük öt alkalommal Ligue 1-et, de a Bajnokok Ligája-siker eddig elkerülte a játékost.

Az ESPN információi szerint Mbappé a nyáron várhatóan meglépi azt, amiről már évek óta pletykálnak és ténylegesen átigazol a Real Madridhoz, ami pedig azt jelenti, hogy ez lehet az utolsó esélye arra, hogy megnyerje a francia klubbal a bajnokságot. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Mbappé a szerdai, Parc des Princes-ben megrendezésre kerülő mérkőzés előtt a Telefootnak nyilatkozva úgy fogalmazott a közelgő, nagy téttel járó mérkőzés kapcsán:

„Ez a nagyszerű játékosok ideje [a szezonban]. Minden évben ez az időszak fordulópont a szezonban. Április végére már tudni fogjuk, hogy milyen kampányunk lesz. Látva a csapat dinamikáját, biztos vagyok benne, hogy mindent bele fogunk adni. Onnantól kezdve minden Isten kezében van.”