Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,28 Ft
Euró
394,01 Ft
Font
459,76 Ft
Bitcoin
62,788 $

Krausz Gábor mélypontra került

Eddig nem sokan tudhatták, de Krausz Gábor ezen a héten mélypontra került, amiből Mikes Anna rángatta ki.

Fotó: Instagram/Krausz Gábor
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Krausz Gábor és Mikes Anna is ott van a Dancing with the Stars döntőjében. Ahhoz képest, hogy egyesek azt gondolták, Gábor az elsők között esik ki, már a döntőre készülhet és biztos a dobogója.

Radics Gigi éppen hogy csak lemaradt erről, ami miatt nem bosszús. Sőt, nagyon hálás és őszintén tudott örülni annak, hogy a Gábor-Anna duó bejutott a legjobbak közé, így esélyük lehet a győzelemre. Soron kívül Sok napsütés várható hétfőn, csak elvétve van kilátás záporokra

Gábor az interjújában elárulta, nem tagadja, volt egy kisebb mélypont a hetük során, ami az eddigi legnehezebb volt. „Eljutottunk odáig is, de azt gondolom, kimásztunk belőle közösen.” – fogalmazott a chef.

Anna ennek kapcsán beszélt arról, hogy mióta a műsorban szereplenek, gyakorlatilag nem tartanak szabadnapot. Egy idő után pedig fáradttá, nyűgössé válnak, miközben alig alszanak, ami megint csak megterhelő. „Nincs idő a rendes étkezésre.”

Részletek ugyan nem derültek ki, mi volt ez a bizonyos mélypont, ami biztos, hogy túl tudtak lendülni ezen az egészen. Ami motiválja Gábort, hogy Anna számára teljesítsen, akit semmiképpen nem akar kellemetlen helyzetbe hozni egy rosszabb produkcióval.

„Nem hagyjuk egymást, hogy beégjünk.” Annyit azonban elárult, a mélypont a felelősség miatt is alakult ki benne, mert a rájuk szavazóknak is bizonyítani akar, hiszen rengeteg szavazatról van szó.

Emiatt küldik vissza a felhasználók az Apple Vision Pro szemüvegét

Ming-Chi Kuo iparági elemző szerint jelentős számú vásárló küldte vissza az Apple Vision Pro-t beállítási nehézségekre hivatkozva.

Újra Pochettinónak estek a Chelsea-szurkolók, így reagált

A Chelsea menedzsere, Mauricio Pochettino megfogadta, továbbra is dolgozni fog a szurkolókkal való kapcsolatán, miután a Kékek rajongótábora újra ellene fordult.