Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Közel 59 évesen is elképesztő teste van a világsztárnak

Elizabeth Hurley az 59. születésnapjára készül, és nem is akárhogyan, igen beszédes a formája, mondhatni tökéletes.

Fotó: Instagram/Elizabeth Hurley
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Jelenleg abszolúte a nyári formák világát éljük, és ennek csak örülhetünk, hiszen az emberek egymást motiválják. A hírességek különösen, köztük Gáspár Evelinnel, aki nemcsak csinos, hanem rendkívül stílusos is. Sokan szeretnének rá hasonlítani, egyre több dicséretet kap, bár irigyei is vannak szép számmal.

Ugyanezt mondhatja el magáról Tolvai Reni is, aki az egyik legvonzóbb nő Magyarországon. Kimagasló formákkal rendelkezik, egy szép nő, akiért szabályosan rajonganak férfiak, már évek óta. Csak dicséretet érdemel, hogy össze tudta hozni ezt a formát, és még mindig bőven van benne potenciál. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Ha a sztáranyukák háza táján kutakodunk, mindenképpen kiemelhetjük Szécsi Deborát. Cooky párja valami egészen szenzációsan néz ki, és olyan formát villantott legutóbb, hogy többek álla leesett. Lehet azt mondani, hogy így néz ki egy táncos, de ez nem magától áll össze, rengeteg munka van benne.

A világsztárok sem azért néznek így ki, mert naponta járnának orvoshoz. Jennifer Lopez már legenda, és az 50-es éveiben járva is más dimenziót képvisel, ahogyan Elizabeth Hurley is, aki már közelebb jár a 60-hoz, mint az 50-hez. Lassan az 59. születésnapját fogja ünnepelni, így még döbbenetesebb a fiatalossága.

Nemhogy a saját generációja, még a 20 évesek többsége is imát adna azért, ha így néznének ki. Döbbenet ült ki az emberek arcára, amikor meglátták, hogy a színésznő és modell milyen fiatalos, és egy igazi női formát tudhat magáénak. Húsvét idején is élvezi az életet, nem lehet panasz a formájára.