Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Koltai Róbert és párja is reagált Pogány Judit korábbi szavaira (videó)

A színész csak pár szóval kommentálta a dolgot.

Fotó: MTVA/Zih Zsolt
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Pogány Judit harmincöt éven át volt Koltai Róbert felesége, de a házasságuk végül zátonyra futott a színész-rendező félrelépése miatt. Már közel húsz éve annak, hogy kimondták a válást, azóta pedig csillapodtak a kedélyek, ugyanakkor a színésznőt mai napig elszomorítja az, hogy nem öregedhetett meg együtt korábbi párjával.

„Gyakorlatilag nekem volt egy rögeszmém, amit a szüleim miatt éreztem, hogy annak úgy kell lennie az életben. Az, hogy betegen, öregen, csúnyán, meghízva, de az ember valami miatt szereti a másikat, és ezer vihar és veszekedés után is kitart mellette, és csodálatos lehet az együtt megöregedést megélni, ezt a Robi elvette tőlem” – mondta el a Szavakon túl című műsorban. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Mindez elég nagy port kavart, s végül Koltai Róberthez és párjához, Gaál Ildikóhoz is eljutott. Mindketten a budaörsi tévé SzínTér című műsorában vendégeskedtek, ahol a műsorvezető azzal fordult a színész párjához: „Hallottál te valaha bárkit is rosszat mondani a Robiról?”, mire Ildikó úgy felelt: „Juj, ebbe bele se menjünk most, mert éppen tegnap, de ebbe bele se menjünk most”.

Valamivel később pedig hozzátette: „Az, aki róla negatívat mondott, és egyébként elindított egy hatalmas cunamit, arra ő soha egy rossz hangot nem szólt, soha”. Ezzel pedig nyilvánvalóan Pogány Juditra utalt. A Blikk a story.hu-ra hivatkozva azt írja, volt párja szavait illetően Koltai mindössze annyit fűzött hozzá: „Ez a magánéletnek a mély bugyra”.

Emellett azt is megírtuk, hogy a színész-rendező korábban mozgáskoordinációs problémákkal küzdött, állapota pedig olyan súlyossá vált, hogy már beszélni és járni is alig tudott. Végül műtétre került sor, azt követően pedig megszűnt minden problémája. Tavaly nyáron például azt nyilatkozta, olyan jól érzi magát, hogy napi 3-4 kilométert is gyalogol lendületesen, s örömmel tölti el, hogy újra dolgozhat.

A Meta masszív tartalomkontrollal veszi fel a harcot a félretájékoztatással

Mivel vészesen közelednek az európai parlamenti választások, a Facebook anyavállalata komoly erőfeszítéseket tesz a félretájékoztatás elleni küzdelemre.