Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Kiszivárogtak a legújabb okosóra specifikációi

Alig egy hét van már csak hátra a OnePlus 9 mobiltelefonok bemutatójáig, és ha hihetünk az előzetes szivárogtatásoknak, akkor egy új okosóráról is lehullhat a lepel a nagyszabású online show-n.

...svg content...Fotó: Unsplash
Smart
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A OnePlus virtuális konferenciája március 23-án lesz esedékes, a Pricebaba portálnak hála azonban idő előtt kiderült, milyen újdonságokkal készülhet a 9 és 9 Pro modelleken kívül a kínai gyártó.

Bennfentes források elmondása alapján a OnePlus Watch névre keresztelt okosóra fekete és ezüst színkombinációkban lesz elérhető, átmérőjét pedig 46 milliméterben határozták meg, bár az még korántsem biztos, hogy valóban ekkora méreteket kapott a kütyü. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

A OnePlus Watch természetesen megkapja a szokásos szenzorokat, így figyelemmel követhetjük a készülékkel alvási szokásainkat, pulzusunkat, valamint véroxigénszintünket is a beépített SpO2 érzékelő segítségével.

Az okosóra IP68-as értékeléssel lett ellátva, ami azt jelenti, por- és vízálló, így úszás közben is rajtunk maradhat, nem fog károsodni. A OnePlus Watch kijelzőjével irányíthatjuk OnePlus telefonunkat is, maga az okosóra pedig 4 GB RAM memóriát kapott a megfelelő működés érdekében.

A kütyünket csatlakoztathatjuk OnePlus TV-nkhez is, továbbá Warp Charge technológiával látták el, melynek köszönhetően alig 20 perc alatt feltölthetjük az akkumulátort, így az energia-utánpótlás sem jelent majd túlságosan nagy gondot.

Egyelőre nem tudni a készülék árát, bár ha hihetünk a korábbi pletykáknak, akkor a Google Wear OS operációs rendszerével futó OnePlus Watch az Apple okosóráihoz hasonló árcédulával érkezhet.

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.