Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Az okosóra lehet a kulcs a jobb, személyre szabottabb rákkezeléshez a kutatók szerint

Amerikai kutatók szerint a mai legkorszerűbb viselhető eszközökben már annyi lehetőség rejlik, hogy hamarosan hozzájárulhatnak akár a személyre szabott daganatkezeléshez is.

További Hírek

A Xiaomi leányvállalata, a Redmi még novemberben jelentette be a Watch 2 Lite sorozat érkezését, mától kezdődően végre Európában is megvásárolható a készülék a hivatalos Mi áruházból.

A kaliforniai techóriás a legújabb szivárogtatások alapján 2022-ben mutathatja be a régóta várt okosórát, amivel céljuk az lehet, hogy letaszítsák trónjáról az Apple népszerű kütyüjét.

A cupertinói techóriásnál állítólag olyan szoftveres megoldáson dolgoznak, mellyel az iPhone mobiltelefonok és az Apple Watch okosórák képesek lesznek automatikusan detektálni, balesetet szenvedtünk-e, és ez alapján tárcsázzák a segélyhívót is.

Nem spóroltak a Xiaomi leányvállalatánál, az október 28-án debütáló okoseszközök ugyanis megkapták az egészen pazar dizájnnal ellátott AMOLED paneleket.

A cupertinói techóriás állítólag már dolgozik a következő évben piacra kerülő okosóráin, amelyek forradalmi ráncfelvarráson eshetnek át.

A Samsung Galaxy Watch 4 Classic Thom Browne Edition 800 dolláros kezdőáron lesz kapható a hivatalos viszonteladóknál.

Ming Chi-Kuo Apple-elemző szerint az Apple megoldotta a gyártás során felmerült problémákat, így még idén megjelenhetnek a piacon az új okosórák.

Gyártási gondok adódtak az Apple Watch Series 7 okoseszközök kapcsán, az iPhone 13 modellekkel szeptember végén bemutatásra kerülő kütyük limitált példányszámban lesznek megvásárolhatók.

A cupertinói techóriás állítólag azt tervezi, hogy a jövőben tovább javítja az okosórák egészségmegőrzéssel kapcsolatos funkcióit, előtérbe helyezve az ügyfelek biztonságérzetét.

Az újgenerációs okosórák 41 és 45 milliméteres szíjjal érkeznek, melynek következtében lehetősége nyílt az Apple-nek arra, hogy nagyobb kijelzővel lássák el az Apple Watch modelleket.