Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,38 Ft
Euró
390,79 Ft
Font
464,33 Ft
Bitcoin
65,928 $

Hihetetlen éles képernyővel érkezik a OnePlus 9 csúcsmobil

Habár a készülék hivatalos bemutatója március 23-án esedékes, a kínai gyártó kulcsfontosságú részleteket osztott meg a mobiltelefonról.

...svg content...Fotó: OnePlus
Smart
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A OnePlus 9 modellsorozat a cég hivatalos Weibo-bejegyzése alapján LTPO kijelzővel, valamint adaptív képernyőfrissítési sebességgel kerülhet piacra, ami azt jelenti, hogy a display 5 és 120 Hz között változtathatja a megjelenítést.

A kijelző 2K+ felbontást kap majd, amelyet a kínai cégek tévesen QHD+-nak, illetve 1440p-nek minősítenek – írta a MyFixGuide portál. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Az új OnePlus 9 és OnePlus 9 Pro okostelefonokat vadonatúj technológiai megoldással látták el, pontosan úgy, mint ahogyan azt az Oppo tette a Find X3 modelljeivel, ami nem meglepő, hiszen ugyanabban a gyárban készül mindkét eszköz, és egy konzorciumhoz tartozik a két cég.

Az Oppóval ellentétben azonban a OnePlus le is teszteltette a kijelzőt a DisplayMate-tel, és a lehető legjobb, A+ értékelést kapta, ami teljesen megérdemelt eredmény, ugyanis a nyers adatok alapján egy 10 bites, 1 milliárd színt lefedő panelről beszélünk.

Mindezeken felül a Samsung LTPO OLED paneljei energiahatékonyság szempontjából sokkal effektívebbek, mint a hagyományos AMOLED-ek, ezáltal az akkumulátor üzemideje is kitolható.

Még legalább hét napot kell várnunk a bejelentésre, ám az ízelítők és a specifikációk tudatában izgalmas eseményre számíthatunk, illetve kiderülhet az is, igazak voltak-e az elérhető árú OnePlus 9E/9R modellekkel kapcsolatos pletykák.

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.

Magyar Péter tagadja, hogy vezetőnek és politikusnak készült volna

Magyar Péter most azt állítja, vezetőnek és politikusnak sem készült, amiben sokan kételkednek, látván azt, hogyan építette fel magát.