Dollár
432,01 Ft
Euró
423,62 Ft
Font
482,54 Ft
Bitcoin
20,045 $

Így fog kinézni a OnePlus 9 és 9 Pro csúcsmobil

Fotó: GSM Arena
not image

Kulcsár Péter

2021. március 12. - 08:21

Habár a hivatalos bemutatóra még legalább két hetet várni kell, az interneten már kiszivárogtak az első fényképek a kínai gyártó készülékeiről.

Mindeközben Pete Lau, a OnePlus vezérigazgatója bejelentette, hogy a telefonokat IMX789 szenzorokkal fogják ellátni, és ha mindez nem lett volna elég, akkor a Geekbenchre feltöltött adatokból kiderült, hogy az alapmodell 12 GB RAM memóriával érkezik majd.

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

A OnePlus 9 három színben lesz elérhető: feketében, kékben és lilában. Az eszközök hátlapján három kamera található egy LED villanóval egyetemben, amelyeket a Hasselblad közreműködésében fejlesztettek ki, míg az előlap 2,5D-s lekerekítést kapott a széleken.

A OnePlus 9 Pro hátulján négy szenzor ékeskedik, ám az előlapja megegyezik a kisebbik testvér dizájnjával. Ami a színárnyalatokat illeti, a csúcsmobil fehérben, sötétzöldben és feketében lesz megvásárolható, továbbá vezeték nélküli töltéssel is felruházták – olvasható a MySmartPrice tudósításában.

Már egy ideje tudjuk, hogy az ultraszéles kamerában egy 48 megapixel felbontású IMX766 szenzor kapott helyet, Pete Lau pedig megerősítette, hogy a főkamerát IMX789 szenzorral szerelik fel, melynek segítségével 4K-s videókat készíthetünk 120 fps mellett.

A Hasselblad Pro módnak köszönhetően 12 bites RAW fotókat szintúgy lőhetünk az eszközzel, ami azt jelenti, hogy összesen 68,7 milliárd színt jeleníthetünk meg a fényképeken – ez a funkció a jelenlegi legerősebb okostelefonoknál is 64-szer erősebb teljesítményként értékelhető.

A OnePlus 9 Pro-t tehát nemcsak átlagos júzerek, hanem profi fotósok is használhatják, a beépített szoftverekkel akár a legkifinomultabb retusálásokat is elvégezhetik bármiféle gond nélkül.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.