Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,253 $

Felhasználók utáni kémkedéssel vádolnak néhány mobilgyártót

A feltételezések szerint egyes gyártók a felhasználók tudta nélkül továbbítanak személyes adatokat harmadik felek számára.

További Hírek

A csúcskategóriás készülék állítólag még idén érkezhet, bár dátumra pontosan egyelőre nem tudni, mikor jelenhet meg.

Kiszivárogtak a kínai gyártó újgenerációs készülékének kulcsfontosságú specifikációi.

Egy ismeretlen, PGKM10 kódnévvel ellátott OnePlus készülék 160 W-os töltéshez kapcsolódó minősítést kapott a 3C-től.

Habár a OnePlus 10 Pro csúcsmobil már január óta elérhető a kínai piacon, a széria alapmodelljéről eddig nem sok mindent lehetett tudni.

A kínai gyártó február 17-én mutatja be a Nord CE 2 5G okostelefont, és bár még szűk egy hét választ el minket a debütálásától, az interneten máris felbukkantak az első szivárogtatások.

Az egyik legkeresettebb kínai gyártó csúcsmobiljáról eddig nem sokat lehetett tudni, a kiszivárgott rajz alapján azonban végre kiderült néhány dizájnnal kapcsolatos részlet.

Kínában már debütált az óriási népszerűségnek örvendő OnePlus 10 Pro, másutt azonban még ez a modell sem kapható, holott már a 10 Ultra bevezetésére készülnek.

Hivatalosan is debütált a régóta pletykák kereszttüzében lévő OnePlus 10 Pro, ami a feltörekvő kínai gyártó legújabb zászlóshajójaként hódíthatja meg a globális mobilpiacot.

Megjelentek az első szivárogtatások arról, pontosan mire lehet képes a OnePlus és a Hasselblad közreműködésében kifejlesztett szenzorsziget.

Teljes egészében felfedte a kínai gyártó a következő generációs csúcsmobiljának kinézetét, ami parádésra sikeredett.