Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Kiszel Tünde lánya már most az egyik legszebb híresség

Hunyadi Donatellát már most az egyik legszebb hírességnek tartják, és joggal lehet büszke rá az ismert édesanyja.

Fotó: Instagram/Hunyadi Donatella
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokáig kislányként láthattuk Donatellát Kiszel Tünde oldalán, de az évek gyorsan elteltek. Kész nő vált Donatellából, aki szép csendben lediplomázott, sikeres énekesnő és modell lett, amit sosem vert nagy dobra.

A szerénysége az egyik legjobb tulajdonsága, és ez sokat elmond a karakteréről. Hiába szép, népszerű és intelligens, két lábbal maradt a földön, amit nemcsak az édesanyjának, hanem saját magának is köszönhet. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

Napról napra egyre népszerűbb, hiszen a Dancing with the Stars mezőnyének tagja. Titkos ügynökként is láthattuk már, és elárulta, érzése szerint ki tudott lépni édesanyja árnyékából, ami fontos mozzanata volt az életének.

Sokat gyakorol a DWS negyedik évadára, a fő esélyesek között tartják számon, és nem mellesleg tökéletes formában van. Sokan szeretnének olyan formákat, mint amikkel Donatella rendelkezik, ám ez a sok munka eredménye is.

Emiatt úgy állnak rajta a ruhák, mint csak keveseken. Rendkívül izgalmas szetteket fog viselni a DWS alatt, és meglepne bennünket, ha nem jutna be a döntőbe, mivel mindene megvan hozzá. Az alább látható ruha pedig szimplán fantasztikusan áll rajta, és ez csak a kezdet.