Kiszel Tünde lánya azt mondja, már kilépett édesanyja árnyékából

Fotó: Instagram/Hunyadi Donatella
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hunyadi Donatella napról napra egyre népszerűbb, és úgy érzi, már kilépett édesanyja árnyékából, aki rendkívül büszke a lányára, a Dancing with the Stars miatt is.

Mint azt már mindenki tudja, Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella is tagja a Dancing with the Stars mezőnyének. Ezzel debütál a televíziózásban, egyedül legalábbis biztosan, hiszen sokszor az édesanyja oldalán láthattuk.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Tünde rendkívül büszke lehet a lányára, aki csinos, vonzó, intelligens és sikeres énekes, modell. Most pedig nagyon ismert médiaszemélyiség lehet, viszont a celebkedés távol áll tőle, más karakter.

A TV2-nek adott interjújában beszélt arról, hogy valójában már kilépett édesanyja árnyékából. „Szerintem ez már megtörtént.” Ugyanakkor ez lesz az első nagy műsora, és noha korábban is kapott felkéréseket, azokat nem vállalta el.

Donatella nem akar celebkedni

Ennek az volt az oka, nem érezte magát elég erősnek ehhez a közeghez, illetve tovább szerette volna építeni a karakterét. A Mokkában hozzátette, most, hogy már van egy diplomája, belefér egy ilyen műsor elvállalása is.

Természetesen a támadósoktól is tartott, és nem szerette volna, ha a tanulmányai kárára megy, ha elvállal egy ilyen műsort, mivel az rengeteg elfoglaltsággal jár. Most viszont minden adottá vált, és rendkívül boldogan mondott igent a TV2-nek.

Bődi Dénes, profi táncpartnere elmondta, Donatella maximalista, még magánál is többet vár el, mint ő tőle, illetve pontosan érkezik, és úgy dolgozik, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. Dénes rendkívül elégedett a fiatal lány munkájával, így gyorsan, hatékonyan tudnak haladni előre.

Donatella nem érzi úgy, hogy a celebkedés neki feküdne, és mielőtt bemutatkozna egy ilyen nagyszabású műsorban, letenne valamit az asztalra. Ez már megvan, így jöhet a következő lépcsőfok, bár a fiatal versenyző kissé tart attól, hogy a mezőny ennyire népszerű, ami a szavazatok miatt nem lesz könnyű.