Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,088 $

Ilyen szexin sétál Kiszel Tünde rendkívül vonzó lánya (videó)

Hunyadi Donatella titkos favoritja lehet a hamarosan induló Dancing with the Stars negyedik évadának.

Fotó: Instagram/Hunyadi Donatella
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Már nem kell sokat várnunk a Dancing with the Stars negyedik évadának rajtjáig, ugyanis október közepén kezdetét veszi a nagy show. Már az első élő show-ban is lesz kieső, ami általában a legfájdalmasabb búcsú.

Gondoljunk csak Rubint Réka sokkoló kiesésére Andrei Mangrával, akiket a döntőbe vártak. Ehhez képet azonnal kiestek, az elmúlt évek egyik legnagyobb meglepetése volt, és ez ezúttal is megtörténhet. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Minden eddiginél erősebb nevekből áll a mezőny, Krausz Gábor is igent mondott. Tóth Gabi volt párja is nagyon nagy elánnal készül, és mindent megtesz annak érdekében, hogy továbbjusson Mikes Annával.

Szintén nagy kedvenc lehet Kiszel Tünde lánya, aki modellként és énekesként is sikeres. A fiatal lány egy igazán különleges szépség, aki úgy érzi, ki tudott lépni édesanyja árnyékéból, és most eljöhet az ő ideje a médiában.

„Megosztanék veletek egy kis kulissza videót, hogyan is készült a @dancingtv2 promo kisfilmje! Itt kaptak lencsevégre, ahogy titkosügynök kollégáimmal már mindent bevetünk, hogy megszerezzük a kupát. Nyomozás indul! Október 14-től Dancing With The Stars 4. Évad a Tv2-n, ahol ismét mindenki táncol.” – írja a posztjában Hunyadi Donatella.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.