Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Kiszel Tünde egy rendkívül vonzó ruhában mutatta meg magát

Kiszel Tündét nem kell félteni, ha megjelenésről van szó, továbbra is nagyon igényes önmagára, és imádja a kultúrát.

Fotó: Instagram/Kiszel Tünde
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Eljött az az idő, amikor nemcsak minden Kiszel Tündéről szól a bulvármédiában, ugyanis fiatal lánya, Hunyadi Donatella is teret nyert magának a médiában. Azzal, hogy igent mondott a TV2-nek a Dancing with the Stars negyedik évadára, igencsak felkerült a térképre, és azóta még népszerűvé vált, bár azelőtt is sokan ismerték.

Ugyanakkor ez most más, és egyértelmű, hogy Donatella ki tudott lépni édesanyja árnyékából. Továbbra is kiváló közöttük a kapcsolat, barátnők, és a modell nagyon sokat köszönhet az anyukájának, aki tökéletes nevelésben részesítette. Ráadásul egyedül nevelte fel, amiért nagy dicséret jár, kiváló munkát végzett. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Tünde egy nagyon érzékeny személyiség, aki ha tehetné, minden nap színházba, operába járna, annyira magával ragadta ez a világ. Sokat tett azért a hosszú évek alatt, hogy a kultúra népszerűbbé váljon, amit büszkén hirdet. Rengeteg követője van, köztük fiatalokkal is, akik kedvelik a személyiségét.

Az évek múlásával az ő megjelenése is változott, még inkább finomodott, és egy nagyon elegáns irányba indult el. Mondhatni megtalálta azt az utat, amit mindig is keresett, és ezen az úton érzi jól magát. Remekül tartja magát, pár évet biztosan letagadhatna a korából, ehhez kétség sem férhet, csak meg kell nézni a róla készült fotókat.

Legutóbb is magával ragadta az emberek tekintetét. Mint mindig, most sem volt túl sok, egyszerűen csak igényesen vonzó, nem átlépve ezzel a határokat, ami számára is fontos. Nem kevés híresség, celeb tanulhatna tőle, kezdve a fiatal korosztállyal, akik néha talán azt sem tudják, hogy mit művelnek.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.