Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Kim Kardashian extrém keskeny derekat villantott

Kim Kardashian egy divatos bőrfűzőt viselt, ami egykor alapeszköz volt a nők számára, ma már sokkal kevesebben viselik.

...svg content...Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Volt idő, amikor a nők többsége fűzőt viselt, és nem kell ehhez évszázadokat visszamennünk a múltban. Akkoriban nagyon is bevett dolog volt a fűző használata, melynek voltak előnyei, és nyilván hátrányai s. A fűző állandó használatával vigyázni kell, és nyilván az akkori technika sem volt ezen a szinten, mint most.

Maga a funkció nagyjából ugyanaz, és láthattuk, hogyan alakult át azon nők formája, akik napi szinten órákon át viselték a fűzőket, miközben alig kaptak levegőt, annyira meghúzták nekik. Erről is megvan az emberek véleménye, viszont azokban az évtizedekben szinte elképzelhetetlen volt a fűző használata. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

A korszakok fejlődésével, a nyitottsággal, a divat átalakulásával szép csendben eltűnt a fűző használata. Nem lehet azt mondani, hogy ezrek viselnék, maximum alkalmakkor, a filmekben, fotózásokon, és így tovább. Régen viszont milliók hordtak fűzőt, nem i s tudták volna másképpen elképzelni az életüket.

Kim Kardashian most ebből hozott vissza valamit, egy nagyon divatos bőrfűzőt vett magára, amit szorosan meghúztak. Láthatjuk, hogy milyen keskeny lett tőle a világsztár dereka, aki egy ideje modellnek is mondhatja magát.

Nem mindenki volt elégedett a végeredménnyel, bár ez nem okozhat meglepetést, mert Kim karaktere mindig is megosztó volt, és az is marad. Valahogyan azonban hatással van az emberekre, sok millióan követik, rengetegen veszik az általa hordott termékeket, és akár a fűzőt is képes lenne visszahozni a divatba.