Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,433 $

Kiderült Gáspár Laci legrosszabb tulajdonsága

Gáspár Laci a kisfiával közösen vett részt a Vigyázat, gyerekkel vagyok! forgatásán, aminek ideje alatt megtudhattuk, mi az énekes legrosszabb tulajdonsága.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Igazi meglepetés, hogy Gáspár Laci a TV2 műsorában szerepelt, hiszen az elmúlt években az RTL-nél láthattuk, többek között az X-Faktor mentoraként. A 2022-es X-Faktorban is ott volt, legutóbb azonban a TV2-nél tűnt fel.

Ez már önmagában egy igen érdekes része volta műsornak, amiben Laci a fiával közösen szerepelt. Egy műsor, amiben érdekes dolgokat tudhatunk meg a sztárokról, hogyan is vélekednek róluk a gyerekeik. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Laci egy igazi egyéniség, egy nagyon sokrétű karakter, akit sokszor az érzelmei vezérelnek, ha zenéről van szó. Emiatt többször láthattuk elérzékenyülni az X-Faktorban, de azon kívül is megtörténik vele mindez, ha olyan behatás éri.

Azt is megtudhattuk, hogy Laci hangosan nézi odahaza a filmeket, és ilyenkor a kisfia megkéri őt, halkítsa le a tévét. Sőt, Noel Laci egyik koncertjén fogta magát, majd felpattant a színpadra, ahol énekelni és táncolni kezdett, amivel nagyon meglepte az apját.

„Hogy néz ki Laci reggelente?” – jött a következő kérdés. Laci erre Will Smith-t jelölte meg, míg a fia azt, hogy reggelente pirosak az édesapja szemei. Laci biztos volt abban, hogy a fia is ugyanúgy fog válaszolni, mert szerinte is rá hasonlít.

Még több bulvár: Keleti Andrea szettje szimplán tökéletes és vonzó

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.