Clouds
21 Budapest
Dollár
367,09 Ft
Euró
392,70 Ft
Font
440,70 Ft
Bitcoin
22,972 $

Kiderült Gáspár Laci legrosszabb tulajdonsága

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Laci a kisfiával közösen vett részt a Vigyázat, gyerekkel vagyok! forgatásán, aminek ideje alatt megtudhattuk, mi az énekes legrosszabb tulajdonsága.

Igazi meglepetés, hogy Gáspár Laci a TV2 műsorában szerepelt, hiszen az elmúlt években az RTL-nél láthattuk, többek között az X-Faktor mentoraként. A 2022-es X-Faktorban is ott volt, legutóbb azonban a TV2-nél tűnt fel.

Soron kívül Hosszú távú gázvásárlási megállapodást köt a kormány Azerbajdzsánnal

Ez már önmagában egy igen érdekes része volta műsornak, amiben Laci a fiával közösen szerepelt. Egy műsor, amiben érdekes dolgokat tudhatunk meg a sztárokról, hogyan is vélekednek róluk a gyerekeik.

Laci egy igazi egyéniség, egy nagyon sokrétű karakter, akit sokszor az érzelmei vezérelnek, ha zenéről van szó. Emiatt többször láthattuk elérzékenyülni az X-Faktorban, de azon kívül is megtörténik vele mindez, ha olyan behatás éri.

Azt is megtudhattuk, hogy Laci hangosan nézi odahaza a filmeket, és ilyenkor a kisfia megkéri őt, halkítsa le a tévét. Sőt, Noel Laci egyik koncertjén fogta magát, majd felpattant a színpadra, ahol énekelni és táncolni kezdett, amivel nagyon meglepte az apját.

„Hogy néz ki Laci reggelente?” – jött a következő kérdés. Laci erre Will Smith-t jelölte meg, míg a fia azt, hogy reggelente pirosak az édesapja szemei. Laci biztos volt abban, hogy a fia is ugyanúgy fog válaszolni, mert szerinte is rá hasonlít.

Még több bulvár: Keleti Andrea szettje szimplán tökéletes és vonzó