Clouds
21 Budapest
Dollár
353,08 Ft
Euró
387,73 Ft
Font
434,73 Ft
Bitcoin
23,748 $

Vigyázat, gyerekkel vagyok: Kulcsár Edina a kisfiával közösen debütál (videó)

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Egy nagyon izgalmas epizód következik a Vigyázat, gyerekkel vagyok! 2022-es évadában, benne Kulcsár Edinával.

Kulcsár Edina valószínűleg egy minden eddiginél intenzívebb éven van túl, amit nehéz lesz felülmúlni. Egyrészt összejött a híres rapperrel, G.w.M-mel, ami kapcsán rengeteg negatív kaptak, és még mindig vannak páran, akik támadják a sztárduót.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Másrészt közösen szerepeltek a TV2 új műsorában, a Párharcban, ami nagy kaland volt számukra, később pedig megtörtént az eljegyzés. Edina eredetileg a Dancing with the Stars harmadik évadában is indult volna, ám az égiek közbeszóltak.

Kiderült ugyanis, hogy váratlanul terhes lett a szerelmétől, és ugyan tervezték a közös babát, egy későbbi időpont volt a fejükben. A szépségkirálynő érthető okokból azonnal letette a táncórákat, és kilépett a mezőnyből.

Emiatt egyetlen egy adásban sem láthattuk versenyzőként, míg a helyettese, Berki Mazsi heteken át küzdhetett, bár rendre az utolsó helyen jutott tovább, és rengeteg kritikával illették, főként a nézők.

Edina hamarosan ismét képernyőre kerül, ezúttal a Vigyázat, gyerekkel vagyok! 2022-es évadában. A fiával közösen fog szerepelni, és ez egy rendkívül izgalmasnak párosnak ígérkezik, már nem kell sokat várnunk a pillanatra.

Még több bulvár: Sáfrány Emese lilában is nagyon vonzó