Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,27 Ft
Euró
391,86 Ft
Font
466,64 Ft
Bitcoin
57,832 $

Vigyázat, gyerekkel vagyok: Kulcsár Edina a kisfiával közösen debütál (videó)

Egy nagyon izgalmas epizód következik a Vigyázat, gyerekkel vagyok! 2022-es évadában, benne Kulcsár Edinával.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Kulcsár Edina valószínűleg egy minden eddiginél intenzívebb éven van túl, amit nehéz lesz felülmúlni. Egyrészt összejött a híres rapperrel, G.w.M-mel, ami kapcsán rengeteg negatív kaptak, és még mindig vannak páran, akik támadják a sztárduót.

Másrészt közösen szerepeltek a TV2 új műsorában, a Párharcban, ami nagy kaland volt számukra, később pedig megtörtént az eljegyzés. Edina eredetileg a Dancing with the Stars harmadik évadában is indult volna, ám az égiek közbeszóltak. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Kiderült ugyanis, hogy váratlanul terhes lett a szerelmétől, és ugyan tervezték a közös babát, egy későbbi időpont volt a fejükben. A szépségkirálynő érthető okokból azonnal letette a táncórákat, és kilépett a mezőnyből.

Emiatt egyetlen egy adásban sem láthattuk versenyzőként, míg a helyettese, Berki Mazsi heteken át küzdhetett, bár rendre az utolsó helyen jutott tovább, és rengeteg kritikával illették, főként a nézők.

Edina hamarosan ismét képernyőre kerül, ezúttal a Vigyázat, gyerekkel vagyok! 2022-es évadában. A fiával közösen fog szerepelni, és ez egy rendkívül izgalmasnak párosnak ígérkezik, már nem kell sokat várnunk a pillanatra.

Még több bulvár: Sáfrány Emese lilában is nagyon vonzó

Szokjunk hozzá a meleghez, mert ennél csak rosszabb lesz - közölte a Klímapolitikai Intézet

Az MCC Klímapolitikai Intézet elemzése szerint a globális felmelegedés következtében a mostani hőhullámok a jövőben akár enyhének is minősülhetnek.