Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Sáfrány Emese lilában is nagyon vonzó

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sáfrány Emesének többek között a lila szín is jól áll, különösen ezzel a tervezéssel, hozzá a fekete övvel.

Sáfrány Emese már nem jár messze attól, hogy 130 ezer követője legyen az Instagramon. Ezek ugyancsak beszédes számok, sokan vannak, akik kíváncsiak az életére, ami nem éppen eseménytelen.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Egyrészt egyedülálló édesanyaként minden nehezebb, és amúgy is, olyan világot élünk, amikor szinte csak rohanunk. Emese sem tétlen, rengeteg terve van, és igyekszik azokból kihozni a maximumot.

Egy nő számára időről időre nagyon fontossá válik a megújulás, akár külsőleg, akár belsőleg. Szükség van az új energiákra, amiben még inkább kiteljesedhetnek, és tovább fejlődhetnek, lelki és mentális szinten.

A sport sokat segít ebben, ami Emese életének szerves része, ráadásul sikeres is benne. A motiváció adott számára, és a divat sem áll tőle távol, színesen és csinosan öltözik, de a sportos viselet is remekül áll rajta.

Legutóbb egy lila színű ruhában jelentkezett be, és nehéz eldönteni, hogy a pink, vagy ez áll neki jobban. Talán még mindig a pinkre szavaznánk, ugyanakkor a lila is maximálisan kihangsúlyozza az egyéniségét.

Még több bulvár: Béres Anett iszonyatos fájdalmakat él át a hátában lévő csavarok miatt