Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,82 Ft
Euró
392,02 Ft
Font
466,76 Ft
Bitcoin
58,008 $

Kulcsár Edina nem tudná elképzelni az életét a gyerekei nélkül

Az egykori szépségkirálynő nagyon őszintén beszélt a gyerekeiről a Vigyázat, gyerekkel vagyok! legutóbbi adásában.

...svg content...Fotó: TV2
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ahogyan Edina fogalmazott a műsorban, a gyerekei a mindent jelentik számára, nem tudná elképzelni az életét nélkülük. Az első két gyermekének Csuti az édesapjuk, míg a harmadik babáját G.w.M-től várja, aki hamarosan megszületik.

Megtudhattuk, hogy általában Edina gyermekei ébresztik őt, a kislány 5 óra 50 perckor ébresztőóraként kelti az édesanyját. Fantasztikus érzés számára, hogy ők vannak neki, még akkor is, ha sokszor nem alussza ki magát. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Különösen jól esik Edinának, amikor a gyermekei maguktól elmondják, hogy mennyire szeretik őt. „Nagyon-nagyon más a két gyerekem, és abszolút kiegészítik egymást, és mindamellett nagyon-nagyon jó testvérek.”

Többek között azt is megtanították Edinának, hogy igenis szüksége van a szeretetre, és jó néha lassabban élnie az életét. Nagyon nagy felelősségnek tartja az anyaságot, ugyanakkor jóleső érzés számára, hogy visszafelé is ő a minden a gyerekeinek.

Az idő múlásával látja, hogy minél nagyobb egy gyermek, annál nagyobb is a felelősség, illetve annál több a teendő. „Mindenki tudja, aki édesanyja, vagy szülő. Nagyon sok mindenre tanított.” – fogalmazott Edina.

Még több bulvár: Sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy Kim Kardashian a Harvardon tartott előadást

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.

Lezuhant a Gazprom egyik utasszállító repülője Moszkva közelében

Tesztrepülés közben lezuhant egy Szuhoj utasszállító repülőgép Moszkva közelében, a fedélzeten tartózkodó három fős személyzet sorsa egyelőre ismeretlen.