Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,19 Ft
Euró
392,24 Ft
Font
466,84 Ft
Bitcoin
57,222 $

Kulcsár Edinát nem idegesíti, ha Curtis dalai szólnak a háttérben

Kulcsár Edina és kisfia is bemutatkozott a Vigyázat, gyerekkel vagyok! 2022-es évadában, aminek ideje alatt sok érdekes dolgot megtudhattunk.

...svg content...Fotó: Instagram/G.w.M.
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Kulcsár Edina élete az elmúlt egy évben nagyon sokat változott G.w.M. párjaként. Minden eddiginél többet cikkezett róla a bulvársajtó, és boldogabb, mint valaha, miközben már a rapper gyermekét hordja a szíve alatt.

Sokan megkérdőjelezték a kapcsolatukat, de ők ezzel nem foglalkoztak, és többek között az eljegyzés is megtörtént. Mindkét sztárnak két gyermeke született a korábbi kapcsolatából, így nagy tapasztalattal rendelkeznek. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Edina és kisfia legutóbb közösen szerepeltek a TV2 műsorában, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! 2022-es szezonjában. Az egyik kérdés az volt, hogy mivel lehet felidegesíteni a szépségkirálynőt, és a variációk között Curtis is ott volt.

Kiderült, hogy odahaza mindenféle zenét hallgatnak, de leginkább G.w.M. dalai szólnak. Ugyanakkor soha nem mondott olyat Edina, hogy őt idegesítené Curtis számai, amiket a vőlegénye is hallgat.

Tehát Edinának semmi gondja nincs ezzel, de nyilván G.w.M. dalai a favoritok, ráadásul már közös daluk van, ami ugyancsak nagy sikert aratott a YouTube-on. Edina eddig összesen két dalt adott ki, mindkettő G.w.M. közreműködésével szülhetett meg.

Még több bulvár: Schumacher Vanda liftes fotójáért is odavannak a követők

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.