Clouds
21 Budapest
Dollár
360,06 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,44 Ft
Bitcoin
23,139 $

Kulcsár Edinát nem idegesíti, ha Curtis dalai szólnak a háttérben

Fotó: Instagram/G.w.M.
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Kulcsár Edina és kisfia is bemutatkozott a Vigyázat, gyerekkel vagyok! 2022-es évadában, aminek ideje alatt sok érdekes dolgot megtudhattunk.

Kulcsár Edina élete az elmúlt egy évben nagyon sokat változott G.w.M. párjaként. Minden eddiginél többet cikkezett róla a bulvársajtó, és boldogabb, mint valaha, miközben már a rapper gyermekét hordja a szíve alatt.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Sokan megkérdőjelezték a kapcsolatukat, de ők ezzel nem foglalkoztak, és többek között az eljegyzés is megtörtént. Mindkét sztárnak két gyermeke született a korábbi kapcsolatából, így nagy tapasztalattal rendelkeznek.

Edina és kisfia legutóbb közösen szerepeltek a TV2 műsorában, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! 2022-es szezonjában. Az egyik kérdés az volt, hogy mivel lehet felidegesíteni a szépségkirálynőt, és a variációk között Curtis is ott volt.

Kiderült, hogy odahaza mindenféle zenét hallgatnak, de leginkább G.w.M. dalai szólnak. Ugyanakkor soha nem mondott olyat Edina, hogy őt idegesítené Curtis számai, amiket a vőlegénye is hallgat.

Tehát Edinának semmi gondja nincs ezzel, de nyilván G.w.M. dalai a favoritok, ráadásul már közös daluk van, ami ugyancsak nagy sikert aratott a YouTube-on. Edina eddig összesen két dalt adott ki, mindkettő G.w.M. közreműködésével szülhetett meg.

Még több bulvár: Schumacher Vanda liftes fotójáért is odavannak a követők