Clouds
21 Budapest
Dollár
359,90 Ft
Euró
390,92 Ft
Font
443,35 Ft
Bitcoin
22,965 $

Majka felesége elárulta, milyen személyiség a kisebbik fiúk

Fotó: Instagram/Majoros Hajnalka
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A kis Olivér már most nagyon vagány, látni rajta a határozottságot, az önbizalmat, és rendkívül jól érezte magát a Vigyázat, gyerekkel vagyok! 2022-es évadában.

Majka és Hajni tudatosan tervezte, hogy szülők lesznek, tervezettek voltak a fiaik, akiket mindennél jobban szeretnek. Mindkét fiú rendkívül aktív, nem kell őket félteni, ha sportról, játékról, vagy egy kis csíntevésről van szó.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Majoros Hajni a kisebbik fiával is szerepelt a műsorban, melynek kapcsán Olivér elárulta, nagyon sokszor visszanézte azt az adást, amiben a testvére versengett. Nem is volt kérdés, hogy ő is szeretett volna a műsorban szerepelni, ami most megadatott.

A kisfiú Újpest mezben toppant be, és ez nem okozhat nagy meglepetést, mivel az édesapja hatalmas rajongója a legendás budapesti csapatnak, illetve a testvére igazolt játékosként játszik a fiatalok között a klub színeiben.

Azt is megtudhattuk, hogy Olivér is szereti az Újpestet, ugyanúgy edzésekre jár, együtt futballozik a kortársaival. „Ezt a műsort is azért vállaltam el, mert a fiam szeretett volna szerepelni. Előre leszögezem.” – reagált humorosan Hajni.

A büszke édesanya azt mondta, a 6 éves Olivérnek még bontakozóban vannak a szárnyai, így még engedik őt, majd meglátják, hol kell egy kicsit visszahúzni. Ördög Nóri arra is kíváncsi volt, mennyire „vadulós” gyerek Olivér, kell-e visszafogni kicsit. „Nem kicsit.” – jött a gyors válasz Hajnitól, aki szerint meglehet, hogy a kisebbik fiúk túltesz a bátyján.

Még több bulvár: Majoros Hajni könnyes szemekkel beszélt a meghatottságtól