Clouds
21 Budapest
Dollár
359,75 Ft
Euró
389,53 Ft
Font
432,96 Ft
Bitcoin
22,983 $

Majoros Hajni könnyes szemekkel beszélt a meghatottságtól

Fotó: Instagram/Majoros Hajnalka
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Majoros Hajni, Majka felesége nagyon boldog, de egyúttal fontos is számára, hogy egy rendszeren belül éljék az életüket odahaza.

Majka és Hajni nagyon régóta alkotnak egy párt, az egyik legismertebb sztárduó, akik valóban megtalálták egymásban az igazit, azt a személyt, akit kerestek. Voltak negatív hangok, még a kapcsolatuk elején, hogy az úgysem fog sokáig tartani.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Erre erősen rácáfoltak, és időközben családot alapítottak. Két fiúk van, akik imádják a szüleiket, bár nyilván vannak nehezebb pillanatok is. Ráadásul így Hajni három fiúval él egy fedél alatt, ami szabálykövetést igényel.

A Vigyázat, gyerekkel vagyok! 2022-es évadában beszélt arról, miért fontos, hogy legyen egy rendszer az életükben. Emellett megtudhattuk, hogy mindkét fia által különböző dolgokat tanulhatott meg anyaként és nőként.

Nem bírta könnyek nélkül, ami érthető, és Ördög Nóri szintén elérzékenyült, aki ugyancsak kétszeres édesanya. Mindketten ismerik az anyaság jó és nehéz oldalát, de hálásak azért, hogy mindezt átélhetik.

Hajni azt mondja, tipikusan olyan embernek tartja magát, aki nagyon szabálykövető, és fontos, hogy legyen egy rendszerük. Ezáltal viszont mindenki biztonságban van és lesz is hiszen az egésznek ez adja az alapját.