Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

Két hetet csúszhat az Apple Watch Series 7 debütálása

Ming Chi-Kuo Apple-elemző szerint az Apple megoldotta a gyártás során felmerült problémákat, így még idén megjelenhetnek a piacon az új okosórák.

Jon Prosser
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Korábban a Bloomberg szakújságírója, Mark Gurman arról írt, hogy a cupertinói techóriás nem várt problémákba ütközött a chiphiány miatt, így elképzelhető, hogy akár tavaszig csúszhat az újgenerációs okosórák piacra dobása.

Ming Chi-Kuo ezzel szemben sokkal optimistább prognózist festett a helyzetről, és bár azt kizártnak tartja, hogy a szeptember 14-én esedékes Apple-eseményt követően azonnal előrendelhetjük a kütyüket, nagyjából két héttel később már elérhetőek lehetnek a Watch Series 7 készülékek – írta az Apple Insider portál. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Főként az új OLED G6 panelek előállítása okozza a fennakadást, hiszen a korábbi kijelzőkhöz képest egy merőben eltérő eljárásról van szó, ám megéri kivárni a gyártásukat, hiszen sokkal olcsóbb és egyszerűbb metódusról beszélhetünk, ami a pénztárcánkat is megkímélheti.

A Luxshare fogja az okosórák 70 százalékát elkészíteni, míg a maradékot a Foxconn üzemeiben gyárthatják le. Kuo szerint a Series 7-ből összesen 14-16 millió darabot szállíthatnak le év végéig, a 41 és 45 milliméteres szíjakkal ellátott készülékek eladásai pedig rekordokat dönthetnek.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.