Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,812 $

Egy egyszerű Apple Watch-beállítás is segíthet a szorongásérzet csökkentésében

Egy szorongásban szenvedő techrajongó osztotta meg tapasztalatait arról, hogy egy egyszerű beállítás-változtatás az Apple Watch-on hogyan javította a mentális közérzetét.

További Hírek

Egy csoportos per keretében azzal vádolják az Apple-t, hogy az Apple Watch véroxigénszint-érzékelője pontatlanul működik a sötétebb bőrtónusú felhasználók esetében.

A hírek szerint az Apple Watch és a MacBook is Vietnámban készülne a jövőben.

A cupertinói techóriás állítólag már dolgozik a következő évben piacra kerülő okosóráin, amelyek forradalmi ráncfelvarráson eshetnek át.

Ming Chi-Kuo Apple-elemző szerint az Apple megoldotta a gyártás során felmerült problémákat, így még idén megjelenhetnek a piacon az új okosórák.

Gyártási gondok adódtak az Apple Watch Series 7 okoseszközök kapcsán, az iPhone 13 modellekkel szeptember végén bemutatásra kerülő kütyük limitált példányszámban lesznek megvásárolhatók.

Az Apple bejelentette, hogy a régóta várt iPhone 13 és Watch Series 7 okoseszközöket szeptember 14-én fogják bemutatni.

A cupertinói techóriás állítólag azt tervezi, hogy a jövőben tovább javítja az okosórák egészségmegőrzéssel kapcsolatos funkcióit, előtérbe helyezve az ügyfelek biztonságérzetét.

Az újgenerációs okosórák 41 és 45 milliméteres szíjjal érkeznek, melynek következtében lehetősége nyílt az Apple-nek arra, hogy nagyobb kijelzővel lássák el az Apple Watch modelleket.

Az Apple állítólag megunta a 40 és 44 milliméteres méreteket, így a Watch Series 7 modellsorozatnál már a 41/45-ös kombinációt választhatják.

Egészen pazar, egyben hasznos funkciókat kaphat jövőre a cupertinóiak népszerű készüléke.