Kiderült, mikor mutatják be az új iPhone-okat

Fotó: Apple
not image

Kulcsár Péter

2021. szeptember 7. - 23:20

Az Apple bejelentette, hogy a régóta várt iPhone 13 és Watch Series 7 okoseszközöket szeptember 14-én fogják bemutatni.

Ma végre hivatalossá vált, hogy egy online show keretében szeptember 14-én, magyar idő szerint este 7 órakor hullhat le a lepel az idei iPhone-okról, illetve az újgenerációs Apple Watch okosórákról.

Az eseményt élőben követhetjük az Apple hivatalos weboldalán és a cég YouTube-csatornáján, az Apple okoseszközökkel vagy Apple TV-vel rendelkezők pedig egyenesen készülékeikről nézhetik a bemutatót – írta a 9to5mac portál.

Talán mondanunk sem kell, hogy idén is az új iPhone-ok vihetik a prímet, a 13-as modellszériához tartozó mobiltelefonok azonban az előző évhez képest minimálisan fognak csupán eltérni az iPhone 12 termékcsaládtól. Míg mindegyik verzió megkapja a felújított kamerát, addig a Pro és a Pro Max változatok 120 Hz-es képernyőfrissítési sebességgel ellátott LTPO OLED panellel lesznek felszerelve.

Az Apple Watch Series 7 okosórák kapcsán is nagy az izgatottság a rajongók körében, hiszen 41 és 45 milliméteres szíjmérettel érkezhetnek, ami az előző generációs készülékekhez viszonyítva óriási újításként értékelhető.

Lehetséges, hogy az új iPadekről is szó eshet az AirPods 3 fülhallgatókon kívül, azonban Macekre és MacBookokra ne számítsunk, ugyanis a next-gen laptopok úgy tűnik, dedikált eseményen debütálhatnak valamikor október-november környékén.