Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Elfogytak a szavak Keleti Andrea fiatalos megjelenése láttán

Egy újabb ékes példa arra, hogy egy igényes nő valójában kortalan, és rendkívül fiatalosan is élheti az életét.

...svg content...Fotó: Instagram/Keleti Andrea Hivatalos oldala
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Keleti Andrea természetes szépségét szükségtelen lenne magyarázni, megkérdőjelezni. Egy nagyon szép nőről beszélünk, aki legalább annyira igényes, és ez egy igencsak erős kombinációt alkot. A fiatalabbak körében is tiszteletet, vonzalmat váltanak ki az ilyen igényes, csinos és fiatalos nők, akik jó példával szolgálnak.

Andrea emellett egy nagyon kedves, intelligens és értelmes személyiség, akit érdemes követni az Instagram oldalán, Már több mint 46 ezren megtették ezt, és láthatjuk, hogy milyen aktív a platformon, sokan kedvelik a tartalmait. Ezek a tartalmak részben a divatról is szólnak, hiszen Andrea otthonosan mozog a divat világában. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Egy nő, akire nehezen hat az idő, miután fitten, egészségesen éli az életét, aminek számtalan előnye van. Előny, ha valaki ennyire fiatalos, mert az jó hatással van rá, a környezetére, de persze az irigykedő kommentek sem maradhatnak el. Sajnos ez elkerülhetetlen, ha valaki vonzó, szép és sikeres a szakmájában.

Andrea nagy utat járt be a médiában, és noha egy ideje nem láthatjuk őt rendszeresen a képernyőn, így is aktív az élete. Egy imádni való személyiség, akiben megvan az a fajta nőiesség, ami által bárhol, bármikor fel tudja hívni magára az emberek figyelmét.

Így tett legutóbb is, és a természetes szépségével szinte elvarázsolta az embereket, akik nem győzik dicsérni. Ezek valós dicséretek, nem Andi ismertségének szólnak, és sok nőt motiválhatnak arra, hogy legyenek még igényesebbek, mert igényesnek lenni kincs, és olyasvalami, ami csak tőlünk függ.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.