Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,96 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,16 Ft
Bitcoin
61,483 $

Kegyetlenül szexin feszül Gáspár Evelin kerek feneként az új szettje

Gáspár Evelin továbbra is csúcsra jártja a formáját, és úgy tűnik, hogy a feneke még kerekebb, mint pár héttel ezelőtt.

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ezen a hétvégén magához képest valamivel csendesebb volt Evelin az Insatagram oldalán, ami szép csendben szintet lépett. Immáron több mint 173 000 követője van, és ezt a számos valamivel kevesebb mint 1400 bejegyzésből hozta össze.

Igazán aktívvá csak az elmúlt hónapokban kezdett el válni, és azóta ontja magából a különböző tartalmakat. Az ember néha csak kapkodja a fejét a szexibbnél szexibb képek láttán, amik újabb és újabb követőket vonzanak. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

Evelin nagyon tudatosan, ügyesen és magabiztosan halad előre, a követői pedig imádják őt. Persze még mindig vannak negatív hangok, alpári hozzászólások, de sokkal kevesebb, mint amikor még nem volt ennyire fitt.

Tolvai Reni testhez simuló ruhában mutatta meg sokkolóan kerek fenékformáját

A fittséget is abszolúte csúcsra járatja, akárcsak a divatot, amire egyértelműen ráérzett, és rendkívül jól állnak neki ezek a szettek. Néha bikiniben, néha elegáns ruhában, néha pedig egy sportos szerelésben jelenik meg.

Lapozó: 1 2

Kiesett a Manchester City és az Arsenal a Bajnokok Ligájából

Az Arsenal már a rendes játékidőn belül kiesett a Bajnokok Ligájából a Bayern München ellen, addig a Manchester City és a Real Madrid hosszabbítást játszott.