Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Tolvai Reni testhez simuló ruhában mutatta meg sokkolóan kerek fenékformáját

Reni semmit sem bízott a véletlenre, nagyon masszívan mutat ebben az elegáns ruhában, ami szinte mindenhol kiemeli a formáját.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tolvai Renitől egyáltalán nem állnak távol a szexi képek, már csak az aktuális formája miatt is, amire a többség szerint nagyon büszke lehet. Ezzel egyet kell értenünk, mivel az énekesnő sokat fejlődött az elmúlt közel 12 hónapban.

Sok plusz kilótól vált meg, ami drasztikus formai átalakuláshoz vezetett. Azok, akik nem követték szorosan figyelemmel ezt az átalakulást a közösségi médiában, nagyon meglepődhetnek a látványos különbségeken. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Nem kell nagyon elemeznünk a képeket ahhoz, hogy azt mondhassuk, Reni gyakorlatilag mindenhol jelentős mértékben átalakult. Fenékformáját már korábban is sokan dicsérték, de a fogyása után sem veszített belőle.

A világ egyik legjobb kapusa köszönt be Rúzsa Magdi balatoni koncertjén

Sőt, még látványosabb lett, talán még kerekebb is, ami egyes ruhákban sokkal inkább megmutatja magát. Reni nemcsak a zenében és a sminkelésben van otthon, hanem többek között a divatban is, és sok különleges összeállítást mutatott már be.

Lapozó: 1 2

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.