Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Gáspár Evelin maga lett az ékszer

Szép lassan elsajátítja a közösségi médiás képkészítés legfontosabb és legértékesebb trükkjeit, amikkel még inkább fel tudja hívni magára a figyelmet.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ahhoz, hogy valaki ismertté váljon a közösségi médiában, ahhoz túlnyomó többségében valami nagyon nagy pluszra van szüksége. Egyesek görcsösen akarnak híressé válni, de ez a legtöbbször csak bukáshoz vezet.

A természetesség jelenti a kulcsot, és most itt nem arra gondoljunk, hogy smink nélkül álljunk a kamera elé, hanem azt, hogy mindvégig saját magunkat adjuk. A hitelesség aranyat érhet, akár szó szerint is, mert sok híresség igen szépen meg tud élni ebből. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Ha nem üldözzük a számokat, és nem akarunk mindenáron hatalmas követőtábort, miközben még különlegesek, egyediek és kreatívak is vagyunk, nyert ügyünk lehet. Evelinnek van némi előnye, mivel gyerekként egy egész ország ismerhette meg a Győzike Show-ból, de ez nem minden.

Vajna Timi dominikai képe is erős és szexi lett

Azóta nagyon sok idő telt el, és akkoriban még a közösségi média sem létezett, semmilyen formában. Mostanra pedig életünk egyik meghatározó része, ami lassan a DNS-ünk tagja, és egyre inkább átitatódik bennünk.

Lapozó: 1 2

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Egy 17 éves fiút gyanúsítanak a két nő leszúrásával

Kiderült, hogy időközben elfogták azt a 17 éves fiút, akit gyilkossággal és gyilkosság kísérlettel gyanúsítanak Angliában.