Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,86 Ft
Euró
381,61 Ft
Font
445,49 Ft
Bitcoin
43,545 $

Az eddigi legszexibb bikinis kép Gáspár Evelinről, nagyon forró

A tükör segítségével fotózta le magát Gáspár Evelin, aki talán soha ezelőtt nem volt ennyire vékony és formás, mint most.

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Zajlanak az események a sztárok világában, a hírességek is nyaralni mentek, és közben természetesen a követőkről sem feledkeznek meg. Napi szinten adnak magukról életjelet, megmutatván hogy épp hol vannak, vagy mit csinálnak.

Gáspár Evelin az egyik legaktívabb a hírességek közül, rengeteg tartalmat készített és publikált, mióta visszatért a Survivor forgatásáról. Érezhetően belehúzott, bepótolván az elmaradt heteket, amikor nem használhatta a közösségi médiát. Soron kívül Akár mínusz 11 fok is lehet éjszaka

Azóta minden a régi kerékvágásban halad számára, több fotózáson is járt, és közben látványos termékeket mutat be magán. Nyilván most a nyári szettek vannak hangsúlyban, és nem idegenek tőle a bikinik.

Tóth Andi ezeken a képeken tiszta Nicole Scherzinger

Láthattuk már, hogy az egyrészes és a kétrészes szettek is remekül állnak rajta, köszönhetően a sok edzésmunkának és a megfelelő étrendnek. Nemigazán látni rajta felesleget, és mintha csak napról napra izmosabb lenne.

Lapozó: 1 2

Varga Mihály: jövő hétfőn indul a villámgyors azonnali online értékpapírszámla-nyitás

Ezzel párhuzamosan megújul a Webkincstár és MobilKincstár alkalmazás is.