Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

Mankóval is gyönyörű Kárpáti Rebeka

A kellemetlen sérülést szenvedett Kárpáti Rebeka még mankóval is gyönyörű, ám ettől az időszaktól nyilván eltekintett volna.

...svg content...Fotó: Instagram/Rebeka Karpati
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Kárpáti Rebeka az egyik legszebb és legkedvesebb hazai híresség, akiért sokan rajongtak a Nyerő Párosban. Mindig egyenes, őszinte és kimondja a véleményét, illetve tudatosan koncentrál a lelki, mentális fejlődésre, ami csak még szimpatikusabbá teszi a karakterét.

Ez mindig vonzóbbá tesz egy nőt, bár Rebeka természetes szépsége így is elvarázsolja az embereket. Mostanában azonban nem a legjobb időszakét éli egy lábsérülés miatt, viszont kemény csaj, ezen is túl fogja tenni magát, és a nyárra már messze jobb állapotban lehet, mint jelenleg, a friss sérüléssel. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Kiderült ugyanis, hogy visszament önvédelmi oktatásra, de nem a megfelelő cipőben tette ezt meg. Ennek pedig nagy árat fizetett, nem figyelt oda, majd az egyik mozdulatnál reccsent egy hatalmasat a bokája. Kisebb csoda, hogy nem tört el, akkorát reccsent, de így is tudni lehetett, hogy nagyobb a gond.

„Visszamentem önvédelmi oktatásra, ám nem megfelelő cipőt húztam. Nem figyeltem oda egy mozdulatnál, reccsent egy hatalmasat, kiment a bokám. Nagyon fájt, az edzőm bevitt a baleseti intézetbe, és amíg várakoztam, feldagadt.” – árulta el a Blikk kérdésére Rebeka, aki azért jó híreket is kapott.

„Szerencsére csak meghúzódott, óvatosan már rá tudok állni, de muszáj terhelnem, mert két nap múlva előadásom lesz.” A csinos és mindig trendi modell, médiaszemélyiség mankóval jelent meg, de még ez is jól áll neki. Legutóbb a hírességek világában Victoria Beckhamet láthattuk hasonló módon, de az ő sérülése sokkal súlyosabb.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.