Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,69 Ft
Euró
393,73 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
66,506 $

Eltört Victoria Beckham lába, mankóval jelent meg

Egy ideig mankóval kénytelen közlekedni David Beckham felesége, aki súlyos sérülést szenvedett, de ez még nem gátolja meg abban, hogy fontos eseményeken legyen jelen.

Fotó: Victoria Beckham brit divattervező érkezik a Cafe Society című film bemutatójára a 69. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál nyitógáláján 2016. május 11-én. Az alkotás nem szerepel a filmes seregszemle versenyprogramjában. (MTI/EPA/Julien Warnand)
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Victoria Beckham az egyik legnagyobb sztár, és még mindig rendkívül vonzónak tartják. Kiváló formában van David Beckham felesége, és gyakran edzenek együtt, ám ez most egy ideig szünetelni fog, mert kiderült, hogy a Spice Girls egykori sztárja súlyos lábsérülést szenvedett, és mankóra váltott át.

A párizsi divathéten két mankóval a kezében jelent meg, és láthatóan nehezen mozgott a sérülése miatt. A járását segítő eszköz jelenleg elengedhetetlen számára, de arra is figyelt, hogy annak színe tökéletesen illeszkedjen a ruhájához, miközben a legújabb kollekcióját mutatta be, bár nyilván nem ez volt az eredeti terv. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Posch Spice visszafogott volt, nem mosolygott a fotósoknak, és egy túlméretezett fekete színű napszemüveget viselt. Ezzel együtt még mindig olyan elegánsan nézett ki, mint mindig, függetlenül attól, hogy ez most nem a legjobb időszak számára. A TMZ megjegyzi, kissé bizarr volt így látni a világsztárt, aki azonban mozgásban maradt, csak valamivel lassabban a megszokottakhoz képest.

David Beckham korábban elárulta, hogy a felesége az edzőteremben szenvedett balesetet, bár a teljes részletek eleinte nem voltak ismertek. Ami biztos, hogy eltört Victoria lába, és minden bizonnyal emiatt komoly fájdalmakat élt át. Sokan azt sejtették,, hogy véletlen ráesett egy nagyobb súly a lábára, ami végül eltörte a csontját.

Victoria azonban azt mondta, egyszerűen elesett az edzőteremben, majd megtörtént a baj. Rajongók százezrei kívántak jobbulást a sztárnak, aki feltehetően csak jó pár hét múlva tud majd csak ugyanolyan életet élni, mint a balesete előtt. Operációról nem számoltak be, és mint mindig, a gyógytorna rendkívül fontos lesz.