Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Kamarás Iván nem dobott hátast Marics Petiék táncától a Dancingben

Cooky már nem értett egyet Kamarás Iván véleményével, akit nem nyűgözte le Marics Petiék első tánca szombaton a Dancing with the Starsban.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rövidesen véget ér a Dancing with the Stars negyedik évada, még az ünnepek előtt. Hunyadi Donatella volt a legutóbbi kieső, ő már nem lehet ott az elődöntőben versenyzőként, viszont ez is szép eredmény, amit elért.

Ráadásul betegen vállalta a kihívást, és utólag elmondta, örül, hogy Radics Gigi jutott tovább, mert nem lett volna fair, ha kiesik az énekesnő. Különösen azok után, hogy a zsűri pontjai alapján az élen fejezte be a napot, és olyan táncot lejtett, amivel az egész stúdiót zavarba hozta. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Voltak nehéz pillanatok, Donatella számára is, míg Marics Petiéknél szinte minden simán ment. Az első táncuk is látványos volt, nagy tapsot kaptak, viszont Gelencsér Timi műsorában Kamarás Iván már hiányolta a feszességet.

A DWS korábbi versenyzője, aki szintén sokáig jutott a versenyben, nagyon is tudja, mi kell ehhez a stílushoz. Ugyan tetszett neki a produkció, pár hiányosságra azért felhívta a figyelmet, amikkel Cooky nem értett egyet.

Volt némi feszültség az este folyamán a színész és a DJ között, nem sok mindenben értettek egyet. Iván nem egyszer inkább Cooky-ra hagyta a dolgot, láthatóan nem akart belemenni egy komolyabb vitába.