Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,54 Ft
Euró
381,88 Ft
Font
445,18 Ft
Bitcoin
43,194 $

Kalmár Zsolt szerint a válogatott saját magának nehezítette meg a meccset

Kalmár Zsolt is azon a véleményen van, hogy a magyar válogatott saját magát hozta nehéz helyzetbe a bolgárok ellen csütörtök este.

Fotó: Szoboszlai Dominik (b), a magyar és Aleks Petkov, a bolgár csapat játékosa a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária - Magyarország mérkőzésen a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban 2023. november 16-án. MTI/Illyés Tibor
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A magyar válogatott drámai módon biztosította a helyét a jövő évi Európa-bajnokságra. Rengetegen gratuláltak a csapatnak a bolgárok elleni mérkőzést követően, többek között Orbán Viktor miniszterelnök is.

Ez egy olyan este volt, ami minden fél számára több mint nehezen alakult. Marco Rossi külön megkérte Kerkezt, maradjon nyugodt, ám ennek ellenére is összehozott egy piros lapot, ami nagyon sokba kerülhetett volna. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Szerencsére nem így lett, és Szoboszlai Dominik is boldogan nyilatkozott, aki ismét hozzájárult a csapat sikeréhez. Már csak az a kérdés, hogy az első, vagy a második helyen zárja a csoportját a válogatott.

Kalmár Zsolt is hálás és boldog

Kalmár Zsolt is boldog, ám benne is megállhatott az ütő, amikor a lefújás előtti pillanatokban még mindig vezettek a bolgárok. Valahogyan a sors is azt akarta, hogy Rossiék ne kerüljenek egy ennél is nehezebb helyzetbe.

„Megéltem sok nehézséget az elmúlt években, de nem adtam fel és most itt lehetek a csapatban, amikor kijutunk az Eb-re! Elértem a célomat.” – mondta Kalmár Zsolt a nagy meccs leintését követően.

Kalmár kiemelte, maguknak tették nehézzé a mérkőzést, de a végén melléjük állt a szerencse. „Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, de az eddigi kemény munka meghozta most számunkra a szerencsét.” – idézte az MLSZ Twitter oldala.

Természetesen a rengeteg szurkolónak is köszönetet mondott a futballista, aki végtelenül büszke a honfitársaira. „Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, rengetegen állnak mögöttünk, ez egész Magyarország győzelme.”