Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Klopp a kupával a kezében együtt aludt el mosolyogva a magángépen Szoboszlaiék győzelme után

Jürgen Klopp több mint boldogan ülhetett repülőre, miután megnyerték a Ligakupát a Chelsea ellen a Wembley-ben, majd nem sokkal később repülőre szálltak, hogy egy rövidebb út végén Liverpoolban ünnepelhessenek tovább.

Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Továbbra is olyan ez, mint egy álom, hiszen Szoboszlai Dominik a kezdetek óta a Liverpool alapembere, és igazi legendák nyilatkoznak róla több mint elismerően. Egyre többen tartják őt a legfontosabb láncszemnek, és minden tulajdonsága megvan ahhoz, hogy később ő legyen a Liverpool csapatkapitánya.

Az egy újabb történelmi pont lenne a pályafutásában, és ki tudja, talán örökre az angolok játékosa marad. Az viszont nem lehet kérdés, hogy később a Real Madrid, a PSG, a Barcelona és más topcsapatok is meg fogják próbálni leigazolni, de ez a jövő zenéje, még 1 év sem telt el a megérkezése óta. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Hiába nem telt el egy év sem azóta, hogy aláírt a Liverpoolhoz, máris kupát nyert a csapattal. Remek esélye van arra is, hogy további hármat szerezzen, amivel nemcsak ő, hanem az egész csapat és a távozás előtt álló Klopp is történelmet írna. Egy kupa már megvan a négyből, és ha így folytatják tovább, jövőre már a Bajnokok Ligájában küzdhetnek a címért.

Érdekes lesz látni, hogyan alakul a csapat sorsa Klopp nélkül, és a német mekkora pihenőt tart, majd hol tér vissza. Azt már előre leszögezte, hogy Angliában a Liverpoolon kívül nem fog más csapatot irányítani. Emiatt teljességgel kizárt, hogy a Manchester City, a Manchester United, a Chelsea, az Arsenal, vagy a Tottenham edzője legyen.

Klopp még mindig nagyon tud örülni a győzelmeknek, és valószínűleg rég nem volt annyira fáradt, mint most. Hatalmas ünneplés vette kezdetét a Wembley-ben, később pedig már a magángépen ültek, hogy megtegyék a kisebb utat Liverpoolig, kényelmesen, és ne buszon ülve. A német edző annyira elfáradt, hogy a Ligakupa trófeájával a kezében aludt el, amiről felvétel készült.