Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Így néz ki 56 évesen Julia Roberts

Julia Roberts mindig is szép nő volt, és ez az 50-es évei második felében sincs másképp, rengeteg dicséretet és bókot kap.

Fotó: Julia Roberts amerikai színésznő (k), valamint Karl-Friedrich Scheufele (j) és Caroline Scheufele, a Chopard svájci óra és ékszergyártó társelnöke érkezik a Watches and Wonders elnevezésű genfi órakiállításra 2023. március 27-én, az esemény nyiítónapján. MTI/EPA/Keystone/Valentin Flauraud
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hollywoodban „kötelező” jól kinéznie a hírességeknek, az emberek gyakorlatilag elvárják a sztároktól, hogy topformában legyenek. Ez már önmagában nagy stressz, ugyanakkor lehet ebben valami, mivel sokan ahhoz szoktak hozzá, hogy így látják az ismert embereket a filmekben, a sorozatokban, és mindenhol máshol.

Egyeseknek ez könnyen megy, mert egészséges életet élnek, míg mások problémákkal küszködnek, akárcsak az átlagemberek. Teljesen normális, hogy mindenkinek vannak gyengébb pillanataik, még azoknak is, akik sztárok, világsztárok, milliárdosok, hiszen nemcsak a pénz okozhat stresszt. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Julia Roberts, aki a 60-as évek utolsó felében látta meg a napvilágot, igen hamar megtanulhatta ezt kezelni, mivel már 1987-ben aktív volt a szakmában. Végül minden idők egyik legismertebb színésznője vált belőle, és egyúttal modellként is letette a névjegyét. Karrierje csúcspontjait valószínűleg a 90-es években élte meg, sokszor minden róla szólt.

A 2000-es évek első felében is sokat futott a neve, és később sem állt le a filmezéssel. A három gyermeket szült világsztár először 1993 és 1995 között volt házas Lyle Lovett oldalán, majd 2002-ben Daniel Moderhez ment hozzá. Bátyja, Eric Roberts szintén világsztár, az egyik legkarakteresebb színész, akit sokan szeretnek.

A családból azonban egyértelműen Julia futotta be a legnagyobb karriert, és ezzel senki nem akar vitatkozni, ahogyan azzal sem, hogy a színésznő 56 évesen is nagyon csinos, fiatalos. Egy igazán igényes nő, akinek fontos szerepet játszik az életében a divat, és amikor fotózzák, egyik pillanatról a másikra képes átalakulni a kamerák előtt.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.