Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Jennifer Lopez igazi dívaként tündökölt áttetsző ruhájában a Met-gálán

A Schiaparelli darab remekül állt rajta.

...svg content...Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az év egyik legfontosabb és legizgalmasabb eseménye a Met-gála, amely egyrészt az adománygyűjtésre, másrészt az aktuális divatra helyezi a hangsúlyt. Ezen a rangos eseményen ugyanis a hírességek, az általuk viselt ruhák, kiegészítők, valamint azok tervezői, alkotói kerülnek rivaldafénybe, amikor a sztárok végigvonulnak a vörös szőnyegen.

Idén a Sleeping Beauties: Reawakening Fashion című kiállítás állt a középpontban, a hivatalos dress code pedig a The Garden of Time nevet kapta, eszerint öltöztek fel a celebek. Köztük határozottan Jennifer Lopez vitte a prímet, akinek ruhája láttán minden bizonnyal sokak szava elakadt. Az énekesnő ugyanis egy csodaszép Schiaparelli darabot választott, ami remekül állt rajta. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Mint az a lenti képeken látható, a strasszkövekkel és gyöngyökkel kirakott, áttetsző ruhaköltemény úgy simult az alakjára, mintha csak ráöntötték volna. A hímzés ágakra és falevelekre enged következtetni, amik a dekoltázs részen kettéválnak, kiemelve a szupersztár kecses idomait és madárt ábrázoló, különleges nyakláncát.

Mindezt pezsgőszínű magassarkúval, kövekkel díszített karkötővel és fülbevalókkal egészítette ki az énekesnő, illetve egy aranyszínű kistáskát is magával vitt, amik szintén csodásan passzoltak a szettjéhez. Kontyba csavart, feltűzött frizurája és lágy sminkje pedig még inkább megkoronázta a megjelenését, valóban úgy festett, mint egy igazi díva.

A JLO által megosztott fotók, videók láttán elmondható, hogy az énekesnő csodásan érezte magát az esemény ideje alatt, s arra is maradt ideje, hogy készítsen egy közös fotót Zendayával, aki szintén egy extravagáns ruha mellett döntött, mindezt erőteljes, füstös sminkkel párosítva, egy új oldalát megmutatva a közönségnek.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.